You’ve got the light to fight the shadows

mooie teksten over het leven

MINDFUL MONDAY – Sommige mensen onthouden vooral de melodielijn van een nummer,  of een bepaalde beat. Ik ben altijd erg gefocust op de tekst. Wat zitten er vaak pareltjes tussen! Zo ook met het nummer Read all about it van Emeli Sandé. Zij roept in dit nummer op om je eigen stem te laten horen. Jij hebt de kracht om de wereld te veranderen, maar je bent misschien bang om iets verkeerds te zeggen, dus houd je je mond maar. Of je bent bang om ‘uit de toon te vallen’, dus durf jij jezelf niet volledig te uiten. De mooiste regel uit het liedje vind ik deze: 

You’ve got the light to fight the shadows,
so stop hiding it away.

Met jouw talenten, liefde en licht kun je alle schaduwen laten verbleken. Daarvoor moet je wel eerst jezelf volledig omarmen, je angsten onder ogen komen, en weten hoeveel jij waard bent… Verstop jezelf niet!

Ter inspiratie nog een prachtige dans, gemaakt op dit nummer. Deze groep creatievelingen laat voor mij helemaal zien waar wij mensen allemaal toe in staat zijn, als je maar groots durft te denken. Tegelijk is de betekenis van de dans behoorlijk pittig en roept het allerlei emoties op. Zo, zo zo mooi!!

Fijne maandag!

(Bron foto) 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × 5 =