Workshop – Secrets of your Heart

workshop Secrets of your heart

In deze video-workshop begeleid ik jou naar de stem van jouw hart. Benieuwd wat jouw hart jou allemaal te vertellen heeft? En wil jij meer gaan leven vanuit jouw hart? Dan is deze workshop uitermate geschikt voor jou.

Jij gaat schrijven vanuit jouw hart. Intuïtief schrijven. En daarmee komen the secrets of your heart als vanzelf op papier te staan. Je hoeft absoluut niet mooi, perfect of foutloos te kunnen schrijven. Dus laat maar los die twijfels of onzekerheden.

Jij gaat de reis maken van hoofd naar hart.

Eindelijk!

De video duurt ruim een uur en we gaan direct aan de slag met allerlei oefeningen. Houd daarvoor pen en papier bij de hand. Dat kan je dagboek zijn, een notitieblok, of gewoon losse A-viertjes.

Resultaten van de workshop 

– Je maakt de reis van hoofd naar hart. Hierdoor krijg je allerlei belangrijke boodschappen van jouw hart te horen. Bijvoorbeeld: hoe jij meer rust in je leven creëert, meer zelfvertrouwen, of meer vreugde.

– Je weet welke stappen jij kunt zetten om te leven vanuit jouw hart.

– Je intuïtie wordt vergroot en je ontdekt jouw diepste verlangens.

– Heb je last van schrijfblokkades? Die los je op met deze workshop. Zo wordt het makkelijker om een dagboek bij te houden (heel gezond voor je), of om regelmatig een moment te nemen om al schrijvende naar binnen te keren.

Dit zeggen de cursisten

“De opdracht raakte me al bij het begin. Hé,’ dacht ik, ‘er lopen tranen over mijn wangen’.
De opdrachten zijn zo puur dat je vanzelf antwoorden weet, en schrijft waar je hoofd mee vol zit. Ik merkte dat ik soms geen woorden had omdat ik schrok dat ik niet wist wat mijn hart vond. Heftig!!! Je begrijpt dat dit niet bij één x oefenen blijft.” Anne

 

 

Liesbeth, testimonial, the secrets of your heart, schrijf je vrij “Ik stond versteld van hoeveel er op papier kwam. Ik heb wel vier A-4’tjes volgeschreven. Veel dingen wist ik wel al, maar ik heb ook nieuwe inzichten gekregen. Ik raad iedereen die meer van zichzelf wil weten deze praktische workshop aan.” Liesbeth

 

 

Lieve Lieke,

Jouw fijne stem en je duidelijke uitleg namen me mee op een reis waarin ik vooral veel bevestiging van mezelf heb mogen ontvangen. Ik ben op de goede weg! Mijn intuïtie wordt sterker en mijn dromen worden groter. Ik ben benieuwd naar alle avonturen die ik daardoor nog zal gaan beleven.

Door de workshop neem ik regelmatig een momentje om naar mijn hart te luisteren. Heerlijk om elke keer weer te beseffen dat alle wijsheid al in me zit :). Dank je wel! Aca

 

 

schrijven vanuit je hart, intuïtief schrijven, leven vanuit je hart, schrijfcursus

Vragen? Hier zijn je antwoorden!

* Wanneer kan ik de workshop volgen? Direct. Klik op de knop ‘Ja, ik doe mee’ , hier beneden. Je krijgt dan een mail met de link naar de videoworkshop. En dan kun je direct beginnen.

* Ik schrijf eigenlijk nooit. Is dat erg? Nee, totaal niet. Je mag zoveel spelfouten maken als je maar wilt. Niemand hoeft dit te lezen. En we gaan in de workshop gelijk aan de slag om je schrijfspieren lekker los te maken, waardoor ook eventuele schrijfangst verleden tijd wordt.  

* Hoe lang duurt de workshop? Ruim een uur. 

* Hoe lang heb ik toegang tot de workshop? Levenslang. En dat is mooi, want de workshop is heel waardevol om een paar keer te volgen. Dat kan dus ook gewoon. Zonder extra bijbetaling. 

* En wat kost de workshop dan? Voor € 29,95 (incl 21% BTW) krijg je direct toegang tot Secrets of Your Heart. 

* Ok, ik wil het, ik wil het, ik wil het! 

Wat moet ik doen? Even klikken op de knop hier beneden ‘Ja, ik doe mee’. Je komt dan terecht in het beveiligde betaalsysteem, waar je kunt afrekenen. Et voilà. je krijgt een mail in je inbox waarmee je toegang krijgt  tot Secrets of Your Heart. 

 

Ja, ik doe mee!

 

Nog even de belangrijkste feiten op een rijtje

Nodig: een rustige plek, pen & papier

Duur: 1 uur en 6 minuten

Jouw investering: € 29,95

Resultaat: een innerlijke reis van hoofd naar hart

Heb je toch nog andere vragen die hierboven niet beantwoord worden? Laat het me dan gerust weten via lieke@beblissed.nl

 

Ja, ik doe mee!

 

 

(Bron foto: Daphne van Leuken)