De ultieme wake-upcall

artjournal Nederlands tips inspiratie , mooie quotes, citaten over kanker

In 2014 kreeg professor Timo Honkela te horen dat hij agressieve tumoren in zijn hersenen had. In Volkskrant Magazine zegt hij daarover:

“En dat was mijn geluk. De kanker bood me een nieuw perspectief, als mens en als wetenschapper. Daardoor ging ik anders kijken naar mijn leven. Ik mag wel zeggen, ik ben totaal veranderd, alsof ik de kanker nodig had als ultieme wake-upcall.

Vóór mijn ziekte was ik een bittere, tobberige man met tal van psychische stoornissen. Ontevreden over het leven. Altijd maar denken dat het beter moet. Nu heb ik het gevoel dat elke dag een geschenk is.”

(Professor Timo Honkela in Volkskrant Magazine (21 okt 2017))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.