Follow your Bliss training

Deze training is reeds van start gegaan. Een nieuwe startdatum is nog niet bekend. Wil je op de hoogte blijven? Schrijf je in voor de nieuwsbrief! Dan mis je niks.

 

follow your bliss, training, leven vanuit hart en intuitie, je hart volgen, dromen waarmaken

 

Follow your Bliss

Je loopt al langer met bepaalde verlangens rond. Misschien wil je een boek schrijven, maar kom je er niet aan toe. Of je denkt eraan om ontslag te nemen, je eigen bedrijf te beginnen. Of misschien ben je niet écht gelukkig in de liefde en wil je daar dolgraag verandering in brengen?

Wat je dromen ook zijn, je lijkt vast te hangen. De momenten dat je jouw hart volgt, voel je wel dat alles beter gaat. Maar hoe houd je die Flow vast? In je hoofd gebeurt héél veel! Allerlei plannen en ideeën… Maar je wilt alles al uitgedacht hebben. En zo blijf je maar rondmalen. Zonder dat je stappen zet.

Deze gedachtes komen je bekend voor:

‘Al mijn dromen beginnen met angst. Met het zinnetje: ‘dat kan ik niet.’ Daar wil ik zo graag vanaf!

‘Ik wil graag veiligheid voelen in mezelf. Die zoek ik vaak nog in anderen’

‘Ik wil me graag vrij voelen. Ik móet vaak zoveel van mezelf’

‘Mensen die hun dromen achterna gaan, zijn vaak Durvers. Ze doen het gewoon. Ik weet niet of ik dat lef heb’

‘Ik raak best vaak gefrustreerd door de dagelijkse praktijk. Door het werk dat gedaan moet worden. Ik wil meer rust en minder moeten’

‘Ik heb wel dromen. Maar ik heb óók een leven. Een leven waarin geld verdiend moet worden. Hoe maak je tijd vrij voor je dromen? Hoe zet je stapjes? Waar begin je nou mee?’

Je ervaart wel eens die heerlijke Flow, of er komen wonderlijke ontmoetingen op jouw pad. Maar daarna lijkt de stroom weer te blokkeren… Je kunt het maar niet vasthouden. Ja, die lekkere stroom zou je veel vaker willen ervaren. Zodat jij vol zelfvertrouwen jouw dromen tot leven kan brengen. Jouw hart kan volgen.

Daar help ik jou graag bij.

_MG_6096.1Ik ben Lieke Meertens, coach en blogger. Sinds ik naar mijn hart en intuïtie luister, is mijn leven in een stroomversnelling gekomen. Ik creëerde mijn ultieme baan, ik vond mijn grote liefde en dagelijks doe ik dingen die mij zielsgelukkig maken. Ja, ik durf te stellen dat ik inmiddels mijn droomleven leid.

Dat had ik jaren geleden nooit kunnen denken. Het woord levenslust kwam niet in mijn vocabulaire voor. Ik had geen idee waar ik écht blij van werd, waarvan mijn leven zin kreeg. Ik leefde alleen maar vanuit mijn hoofd, wilde al mijn keuzes rationaliseren en ik durfde nauwelijks naar mijn intuïtie te luisteren. Bovendien had ik niet het idee dat de wereld op mij en op mijn ideeën zat te wachten…

Inmiddels run ik al een aantal jaar mijn eigen blog, ontwikkelde ik diverse workshops en creëerde ik de training Balance & Energy, waarmee ik mensen help bij het herstellen van hun burn-out. Cursisten geloven weer in hun eigen kracht en ervaren veel meer rust in hun leven.

(Heb jij Balance & Energy gevolgd? Mooi! Follow your Bliss is het perfecte vervolg op deze training).

Reactie van cursist:

“De training voelde elke week weer als een cadeau voor mezelf. Door Follow your Bliss kom ik meer thuis bij mezelf. Mijn intuïtie heeft meer een stem gekregen. Ook ben ik steeds vaker iets minder streng voor mezelf.

Ik heb veel inzichten, rust, helderheid en focus gekregen. En het leuke is dat ik de opdrachten steeds opnieuw kan blijven uitvoeren! Het is mijn persoonlijke schatkist.”

Myrthe

 

En nu wil ik jou dolgraag begeleiden.

Met de training Follow Your Bliss laat ik jou zien hoe jij jouw zelfvertrouwen vergroot en jouw intuïtie versterkt. En we gaan gelijk stappen zetten.

Die eerste (maar ook tweede én derde) stappen op weg naar jouw droomleven.

Een leven met meer rust, helderheid, levenslust, energie, vreugde…

Als jij vanuit jouw hart gaat leven, gebeuren er zóveel mooie dingen in je leven. Kleine, maar ook grote wonderen. Het stemmetje dat zegt: ‘dat kan ik niet’? Daar laat jij je niet meer door verlammen. Nee, de stem van jouw hart gaat veel duidelijker spreken. En je wéét dat het veilig is om daar naar te luisteren.

Angsten zijn veel makkelijker te overwinnen als jij diep contact maakt met jouw innerlijke bron van wijsheid.

Als jij voor jezelf gaat kiezen, maak je als vanzelf liefdevolle en gezonde keuzes. En daarmee inspireer je ook anderen om liefdevolle keuzes te maken. Je wordt als het ware een lichtbron van energie. 

Een bron van liefde. En in deze drukke, jachtige tijd zijn deze lichtbronnen hard nodig. Ik wil jou héél graag begeleiden op die weg. Zodat we samen de wereld een stukje lichter kunnen maken.

wat betekent follow your bliss? dromen waarmaken training, hart volgen, vanuit je hart leven

Hoe gaan we dat doen?

Elke week krijg jij toegang tot een nieuwe lesmodule. Daarin vind je inspirerende teksten, video’s en leuke opdrachten.

Je kunt de training helemaal in je eigen tijd en tempo volgen.

Binnen 7 weken heb jij álle tools in handen die voor mij levensbepalend zijn geweest. En deze kan jij de rest van jouw leven heel simpel blijven toepassen. Zo creëer jij een rustige, veilige basis in jezelf waar je vanaf dan altijd op kunt vertrouwen.

FYB,Collage,dromen waarmaken, training leven vanuit hart, hart volgen

Wat kun je verwachten van de training?

 • Je neemt tijd om te bezinnen, om scherp te krijgen wat jouw dromen zijn.
 • Je weet hoe je om kan gaan met angstige stemmetjes die zeggen: ‘Dat kan ik niet.’ ‘Wie zit nou op mij te wachten?’
 • Je vindt veiligheid in jezelf.
 • Je voelt je vrij om te doen wat je écht wilt.
 • Je ervaart meer rust en meer focus.
 • Je maakt duidelijke keuzes waardoor je niet meer zoveel móet van jezelf.
 • Je maakt tijd vrij voor je droomleven en je zet de eerste stappen.
 • En dit alles doe je met een diep, innerlijk vertrouwen.

Dat muisje van vroeger, dat ben je inmiddels niet meer. Maar om jezelf nu een leeuw te noemen? Dat ook niet… en dáár gaan we voor. Als een krachtige leeuw sta jij middenin het leven om jouw mooiste dromen waar te maken.

 ‘Kom maar op wereld! Ik kan je hebben’

leeuw, dromen waarmaken, hart volgen, training,meer zelfvertrouwen

Inhoud van de training (o.a.)

♥ Je laat oude ballast los die je niet langer nodig hebt.

♥ Je komt erachter hoe je nu al kunt genieten van jouw leven terwijl het nog niet perfect is.

♥ Je krijgt een krachtig stappenplan om te dealen met lastige emoties. Ik gebruik dit stappenplan al jaren en het levert me keer op keer innerlijke vrijheid op.

♥ Je ontdekt hoe je meer tekens en aanwijzingen krijgt om op jouw unieke levenspad te komen.

♥ Je maakt contact met de speelse, vreugdevolle kant in jou.

♥ Je ontmoet verborgen delen van jezelf en je komt erachter hoe jij meer controle krijgt over jouw twijfels, angsten én over jouw dromen en verlangens.

♥ Je krijgt steeds meer aanwijzingen om op jouw levenspad uit te komen, om bij jouw zielsmissie te belanden.

♥ Hoe zorg je dat je niet wordt afgeleid op weg naar jouw dromen? Je krijgt het antwoord.

 

Wat je kunt verwachten van de training:

 • Printable PDF’s met stappenplannen om je intuïtie te versterken;
 • Geleide visualisaties om nog dieper in je hart te zakken;
 • Een kijkje in mijn persoonlijke dagboekfragmenten;
 • Inspirerende video’s om je innerlijke vuurtje nog verder op te laaien en nog veel meer.

Reactie van cursisten Follow your Bliss:

“Ik ben zo blij dat ik heb meegedaan aan deze training! Ik ben erachter gekomen wat mij blij maakt en energie geeft. Als ik eerst voor mezelf zorg, dan gaat de rest een stuk makkelijker. Ook heb ik dan meer energie. Het is heel belangrijk om je eigen pad te volgen. Daar ben ik weer eens extra achter gekomen. Door Follow your Bliss leer je voor jezelf te kiezen en je niet schuldig te voelen daarover. Kortom je ervaart meer geluksmomenten. Jammer dat de training is afgelopen, maar ik zal de oefeningen blijven doen!”

Nicole

“Ik heb jouw online training als zeer inspirerend en helpend ervaren. Het heeft me geholpen om mezelf te openen. Alles was heel ontspannen, maar wel confronterend hier en daar.

‘Hoezo heb ik daar nooit eerder over nagedacht?,’ kwam wel eens bij me op… Ook was je vaak heerlijk down to earth.

Een online training leek me misschien wat onpersoonlijk. Dat was het niet! Het is alsof we elkaar wat hebben leren kennen (ik jou wel in ieder geval). Afstand en nabijheid mooi in balans. Alles wat ik aan ervaring bij jou heb opgedaan neem ik mee in mijn werk als coach en supervisor. Ik heb een hoop zelfonderzoek en wijsheid opgedaan door de ervaringen. Ik heb het idee nu meer klaar te zijn voor mijn volgende stap in mijn ontwikkeling.

Ik ben nu in afstemming met mijn hart. Ik voel en luister steeds weer naar mijn innerlijke stem. En ik durf deze nu ook meer en meer uit te spreken en bespreekbaar te maken. Wow, dat is gaaf! Dapper hoe jij je hart hebt gevolgd en inspiratie kunt zijn voor andere vrouwen. Je bent een lichtartiest die de schijnwerper langzaam op de eigen persoon zet. Mooi gedaan Lieke, Top.”

 

Ik ben Lieke Meertens en het is mijn missie dat jij recht vanuit je hart gaat leven, vol zelfvertrouwen. Als jij je hart gaat volgen, krijg je méér vreugde en energie in je leven. En dat is een leven dat ik iedereen gun.

 

 

 

 

 

(Fotocredits: kussend stelletje door Ariadna Bruna, foto van Lieke door Stella Gommans, overige foto’s via Shutterstock).