Tip! Mooie spirituele films

mooie spirituele films

Hoe goed je alles ook gepland hebt in je leven, soms lopen dingen totaal anders en kun je alleen maar meegaan in die stroom. Dat was deze week het geval bij mij. Ik had allerlei  spannende zakelijke afspraken staan, plus heel veel interviews gepland voor mijn freelance klus. Kortom ik was er helemaal klaar voor om flink te gaan knallen deze week. Maar dat ging mooi niet door…

Ik kreeg een heftige griep, een dierbare lag plots in het ziekenhuis waar ik naartoe moest, plus er overleed iemand. Terwijl ik er het liefst voor iedereen wilde zijn, moest ik tegelijkertijd zorgen dat ik zelf overeind bleef staan.

Toen ik misselijk aan tafel zat bij mijn broer, kwam mijn kleine nichtje van 4 jaar naar me toe. “Kom mee, tante Lieke naar de kerststal. Er is iets dat je nog niet gezien hebt.”

Ik schudde van nee. “Ik blijf liever even aan tafel zitten,” antwoordde ik.

Daarop liep ze naar het kleine kerststalletje dat in hun woonkamer staat, en kwam teruggelopen naar mij, met een schattig poppetje in haar handen.

“Kijk! Een engeltje!” zei ze.

Een grote glimlach verscheen op mijn gezicht.

“Ja, een engeltje…”

Afgelopen tijd voelde ik mijn beschermengel zo vlakbij me. En nu, op het moment dat alles verkeerd leek te lopen, was ik dat gevoel totaal kwijtgeraakt.

Mijn nichtje herinnerde mij er weer aan. En opgelucht kon ik weer iets dieper ademhalen.

Spirituele films

Ik ga weer verder hier met aansterken, troosten, rouwen. Voor jullie nog een leuke tip voor komende tijd. Ooit maakte ik een film-pagina. Hierop verzamelde ik allerlei gratis (spirituele) films die je kunt bekijken via YouTube of uitzending gemist. Ik wilde deze pagina graag nog een keer onder de aandacht brengen, want er zitten echt pareltjes tussen! Heel fijn als je een avondje niks te doen hebt, of lekker om te kijken in de kerstvakantie.

Bekijk de pagina en films hier. Veel plezier ermee!

Liefs,

Lieke

(Bron foto) 

4 gedachten over “Tip! Mooie spirituele films

 1. Beterschap en sterkte. Wat een nare week moet dit zijn.
  Ik wens je alle goeds voor 2015, met nog meer inspirerende, fijne blogs van jouw hand.

  Liefs,
  Kim

  • Dankjewel! Inmiddels gaat het weer wat beter gelukkig. Maar moet wel weer even bijkomen van alles nu, poeh…
   Jij ook een fijn 2015. En ik ga zeker heerlijk door met bloggen komend jaar – zin in! Liefs,

 2. Veel sterkte en beterschap Lieke!
  En bedankt voor je altijd weer mooie en inspirerende blogs.
  Dat 2015 een mooi jaar voor je mag worden…

  Lieve groet,
  Alice (een meestal stille lezeres van je blog;-))

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 + zeven =