Tip: gratis geleide meditaties

3 minuten meditatie bodyscan hart volgen,

Het kan erg fijn zijn om te mediteren met behulp van een geleide meditatie. Daarom heb ik drie hele fijne meditaties gemaakt voor jou. Helemaal gratis.

Mediteren heeft heel veel voordelen.

Je wordt gezonder

Je wordt creatiever

Je krijgt meer energie

Je ervaart meer innerlijke rust

En je leven raakt meer in balans.

Klinkt goed toch?

Je kunt je hier inschrijven voor de gratis meditaties. Je krijgt ze dan vanzelf in je inbox.

Gratis online meditaties
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Ik mediteer al ruim 8 jaar. En in die jaren heb ik heel veel geleerd over mediteren. In het begin vond ik het heel lastig om het mediteren vol te houden. Dat kwam doordat ik een mindfulness-training had gedaan, waarin de meditaties erg lang duurden. (Soms wel een uur!)

Later kwam ik erachter dat zelfs 5, 10 of 15 minuten per dag mediteren al een heel groot effect hebben. Fijn! Je hoeft dus echt niet altijd een uur per dag de tijd te hebben.

Ook kun je er helemaal je eigen draai aan geven. Zodat de meditaties perfect bij jou passen.

In mijn gratis meditaties combineer ik verschillende oefeningen en technieken. Onder andere uit de mindfulness en yoga. Deze meditaties zijn fijn voor zowel beginners als gevorderden.

Dus is jouw plan om meer te mediteren? Dan kun je dit vast goed gebruiken. Schrijf je hieronder in en je kunt direct beginnen.

Je krijgt een ademruimte-meditatie, een energie-booster en een hartopener. Ook geef ik je diverse tips & tricks om het mediteren nóg krachtiger te maken.

En ik deel met je hoe je het mediteren helemaal kan afstemmen op jouw persoonlijke behoeftes. Want op die manier zul je het makkelijker volhouden.

Schrijf je hieronder in en je krijgt de meditaties vanzelf in jouw inbox.

Gratis online meditaties
dit veld niet invullen s.v.p.

 

Veel plezier!

 


Lieke,portret,rondCoach & schrijfster Lieke Meertens inspireert jou om te luisteren naar jouw hart, zodat jij vol vertrouwen jouw droomleven kan creëren. Met haar blogs, workshops, trainingen en meditaties bereikt Lieke maandelijks duizenden mensen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

6 gedachten over “Tip: gratis geleide meditaties

  1. Lieve Lieke,
    Allereerst wil ik je sterkte wensen met je gezondheid,jij die zoveel voor mensen doet. Ik moet je eerlijk zeggen dat je mij veel hebt geholpen met je 9 wekelijks stappenplan,en vooral heb ik geleerd van me af te schrijven.
    Ik ben wel een paar weken achter maar ik neem de tijd ervoor,wat ik heb niet altijd tijd. Ik adviseer mensen met een Burn – Out probleem zich bij jou te laten inschrijven. Voor mij alvast heel veel dank ben er nog niet,maar ik wordt elke dag rustiger.
    Veel sterkte en veel liefs Jan

  2. Pingback: Gratis Meditatie Oefeningen: Je Vindt Ze Hier

  3. Pingback: Mindful Monday: ik zie ik zie… | Be Blissed - leven vanuit je hartBe Blissed – leven vanuit je hart

  4. Pingback: Mindfulness oefeningen - wekelijkse tips onlineBe Blissed – leven vanuit je hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × twee =