The Soul Journey – voor meer magie in je leven

spirituele verbinding, spiritueel vertrouwen

Wil jij dagelijks spiritueel verbonden blijven, maar verlies je ergens onderweg je focus? Heb je zin om in een lekkere flow terecht te komen? Zo’n flow waarbij er wonderlijke dingen in je leven gebeuren?

Dan nodig ik je van harte uit op:

The Soul Journey

In deze Soul Journey maken we dagelijks contact met onze ziel én met de spirituele wereld.

Als je leeft vanuit je ware zelf gaat er een (magische!) wereld voor je open. Ineens voel je weer een stroom van levenslust, plezier, innerlijke rust, Bliss.

En jij laat je lekker meevoeren op die stroom.

Daar hoef je niet hard voor te werken. Je hoeft je alleen maar open te stellen voor de aanwijzingen die je krijgt van het universum. En je mag ook volop om hulp vragen, want het universum staat te popelen om jou te steunen. Om jou terug te begeleiden naar jouw ware zelf. De reis van hoofd naar hart. Van angst naar liefde. Van ego naar jouw goddelijke kern.

In deze online course gaan we samen die reis maken. We gooien maskers van ons af. We bevrijden onszelf van oude patronen. En we maken volop contact met onze krachtige bron.

Die innerlijke kern, die diep binnenin jou zit en die áltijd aanwezig is. Ook op moeilijke momenten in je leven.

Stel je voor dat jij je dagelijks gesteund voelt door het universum.

Ik neem je mee op een 21-daagse Soul Journey en ik laat je zien hoe jij de magie in jouw leven kan vergroten. Je gaat je spiritueel meer verbonden voelen.

Je krijgt aanwijzingen van het universum zodat je precies weet welke stappen jij mag zetten om volop te gaan stralen. 

En je zult er verbaasd van staan hoeveel jij kunt veranderen in jouw leven.

Je hoeft niet urenlang te mediteren. Of er héél veel moeite voor te doen.

Nee. We zetten een aantal kleine stapjes.

En zo komt er ineens… die dagelijkse sprankeling in je leven. 

Enkele resultaten van deze Soul Journey:

♥ Je voelt je dagelijks spiritueel verbonden.

♥ Er komen magische kansen op je pad.

♥ Je vergroot de synchroniciteiten (‘toevallige’ gebeurtenissen) in je leven waardoor je vóelt dat je op het juiste pad loopt.

♥ Het wordt makkelijker om te genieten van je leven.

♥ Je vergroot je innerlijke rust.

Ook al is je leven (nog) niet perfect. En ook al loop je met onvervulde verlangens rond. Je hoeft niet te wachten om in jouw levensflow terecht te komen. Dat kan nú al. En daar wil ik jou graag bij begeleiden.

spiritueel leven tips

 

Wie ben ik?

Ik ben Lieke Meertens en doe al geruime tijd onderzoek naar leven vanuit je hart. Sinds 2012 schrijf ik daarover op mijn blog Be Blissed.

Het afgelopen anderhalf jaar ben ik erg ziek geweest. Artsen stonden voor een raadsel. Niemand wist wat de oorzaak was. Er waren dagen bij dat ik niet kon lopen of praten. Vroeger zou ik in de angst zijn geschoten door zo’n onzeker vooruitzicht, maar nu lukte het om vertrouwen te blijven houden. Vertrouwen in mijn leven, vertrouwen in het universum. Dat lukte vooral doordat ik naar mijn hart en intuïtie bleef luisteren. Ik kreeg aanwijzingen, waardoor ik wist dat ik op het juiste pad zat.

Ik maakte een diepe connectie met mijn ziel – het deel in mezelf dat er altijd zal zijn. Het deel dat niks te maken heeft met mijn lijf, met mijn baan, met mijn bankrekening, met mijn gezondheid of met overige levensomstandigheden. Onze ziel is áltijd krachtig. Wat er ook gebeurt in ons leven.

Ook al was ik ziek en verdween de kracht uit mijn lijf: een diep vertrouwen overheerste. Ik stond open voor de magie in mijn leven en dát maakte het  proces lichter. Dus waar je ook staat op dit moment in jouw leven. Hoe jouw leven er ook uitziet… Welke blokkades en worstelingen je ook tegenkomt… Jouw ziel heeft de antwoorden voor je. Keer naar binnen en open je ogen voor de magie op jouw pad.

 

Maak een diepe connectie met jouw ziel

Om me heen zie ik veel mensen die leven vanuit angst. Ze maken keuzes vanuit angst. In hun achterhoofd overheersen gedachtes als: straks is het te laat. Of juist: daar is het nu te laat voor. Of gedachtes als: dat kan ik toch niet. Deze gedachtes en twijfels verdwijnen naar de achtergrond als je een diepe connectie maakt met jouw ziel en met het universum. Dan vóel je wat jouw pad is. En dat geeft veel rust.

Dit is wat je kunt verwachten van The Soul Journey:

♥ Je voelt je meer verbonden met jezelf én met het universum.

♥ Je gaat samenwerken met spirit.

♥ Hierdoor komen er magische kansen op je pad.

♥ Keuzes maken wordt een stuk makkelijker omdat je geleid wordt.

♥ Je vergroot de aanwijzingen van het universum.

♥ Je vergroot de synchroniciteiten in je leven waardoor je vóelt dat je op het juiste pad loopt.

Jouw investering

Jouw investering is eenmalig € 97,- (incl. btw). Daarna kun je de training zo vaak herhalen als jij wilt.

Ja! Ik ga mee op deze Soul Journey

 

Wanneer begint deze 21-daagse Soul Journey?

We zijn op 8 oktober begonnen met deze Soul Journey.

Houd voor eventuele nieuwe startdata mijn nieuwsbrief in de gaten.

Hoe ziet The Soul Journey er uit?

21 dagen achter elkaar krijg jij een korte video van mij in jouw inbox. Ik geef aanwijzingen om meer magie in je leven te creëren. Om spiritueel verbonden te blijven. Om te voelen dat je gesteund wordt door het universum. Om vertrouwen te blijven houden in jouw weg. Om te voelen dat je lééft.

Het huiswerk? Een heel fijn en rustgevend ochtendritueel én een mooi avondritueel. Zo begin je de dag lekker én sluit je hem fijn af. Alles bij elkaar duurt het ongeveer 15 tot 20 minuten per dag. (En ja, je mag hier absoluut flexibel mee omgaan, zodat het in jouw schema past).

Hoe is de begeleiding?

Binnen de training kun je jouw vragen stellen op de trainingspagina’s. Daar kun je ook reacties achterlaten en contact maken met andere cursisten (als je daar behoefte aan hebt). Ik ben daar zeer regelmatig aanwezig en doe mijn best om daar alle vragen te beantwoorden. In elk geval lees ik alles wat voorbij komt. :).

Ps. The Soul Journey is geen 1-op-1 coachingsprogramma. Op individuele vragen per mail kan ik niet ingaan. Maar je krijgt voldoende technieken aangereikt om je eigen innerlijke bron van wijsheid aan te boren.

We werken niet met Facebook of andere social media. Dat leidt allemaal teveel af van jouw innerlijke reis.

(Heb je nog vragen? Of twijfel je ergens over? Mail gerust naar info@beblissed.nl met je vragen over deze e-course).

 

Ja! Ik ga mee op deze Soul Journey