Je bent precies waar je moet zijn

intuitie ontwikkelen, spiritualiteit ontwikkelen, spiritueel leven, leven vanuit je hart,

‘Ik had gedacht dat ik op dit punt van mijn leven al véél verder zou zijn.’ Ken je dat gevoel? Ik zie het veel om me heen. En ik betrap mezelf er ook regelmatig op.

Vriendinnen die denken dat ze op dit punt van hun leven al lang en breed zouden samenwonen, een gezin zouden hebben, een flinke carrière zouden hebben gemaakt, ergens anders zouden wonen en ga zo maar door. 

Maar de waarheid is: spiritueel gezien ben jij nu precies waar jij moet zijn.

Dit is voor jou de perfecte tijd, plek en situatie.

Ook al had je iets heel anders verwacht.

Want dat is vaak waar de weerstand uit voortkomt: als je verwachtingen niet uitkomen.

Spiritualiteit ontwikkelen

Maar soms heeft het leven een hele andere weg voor jou in petto. Een weg waar meer te halen valt voor jou. Ook al zie je nu nog niet wat dat is.

En dan is het de kunst om wel te blijven luisteren naar jouw kleine verlangens die diep binnenin jou leven. Want al die kleine verlangens, leiden jou uiteindelijk naar jouw goddelijke bestemming, jouw unieke levenspad.

Blijf dus luisteren naar jouw diepste verlangens. Blijf stapjes nemen. Kleine babystapjes. Steeds weer. Als je dat doet, zit je op de juiste weg om jezelf spiritueel te ontwikkelen.

Voor mij is dat onder andere: schrijven aan mijn boek, iedere dag een kwartier mediteren, schrijven in mijn journal, dansen, leuke thee-dates met vriendinnen, video’s opnemen, schoonheid toevoegen in mijn huis.

Waar krijg jij vreugde en energie van?

Fijne maandag!

Liefs,

Lieke

 

leven vanuit je hart tips, workshop, cursus, training, intuïtief schrijven, dagboek schrijven tipsWelke stappen kun jij zetten om meer vanuit jouw hart te leven? Je komt erachter in de videotraining Secrets of your Heart. Voor € 29,95 kun je direct aan de slag. 

 

 

 

 

 

 

Een gedachte over “Je bent precies waar je moet zijn

  1. Als ik n groot gezin had gewild was ik niet naar t buitenland gegaan. Ik vergelijk me ook niet met anderen heb altijd mijn eigen ding gedaan. Succes zit m voor mij niet in standaard dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × 3 =