Ervaringen van klanten

Heb jij een training van Bliss Academy gevolgd? Scroll naar beneden en laat je reactie achter! Superleuk om van je te horen. Liefs Lieke

 

10 reacties op “Ervaringen van klanten

 1. Beste Lieke,

  Je workshop ‘Secrets of your heart’ heeft met echt geholpen om naar mijn hart te luisteren. Heel waardevol. Weer een stapje dichterbij de kern en bij wat ik wil in het leven. DANK! Ik ga ‘m vast regelmatig herhalen. Want voor ik het weet wordt de stem van mijn hart weer overschreeuwd door stemmetjes die ik maar beter het zwijgen op kan leggen.

  Alle goeds!

 2. Lieve Lieke , ik heb de workshop Secrets of your heart gevolgd, het is veel schrijven wat voor mij
  niet gemakkelijk is omdat ik niet zo goed ben in taal . Maar zoals je al aangeeft , het maakt niet uit
  al zijn er fouten. ik ga hier zeker nog mee door .je hoort nog vaker van mij.
  groetjes Francien.

 3. Dag Lieke,

  Ik heb lang getwijfeld om deze workshop te volgen omdat ik dacht dat er misschien weinig nieuwe tips in zouden zitten. Dit bleek eigenlijk ook zo te zijn, ik ben me al bewust van heel veel zaken die je aanreikt en pas die al toe. Voor mezelf gaf de workshop me vooral bevestiging, dat ik al op de goede weg ben. Ook is herhaling nuttig, omdat we toch vaak geneigd zijn dingen te vergeten. In die zin was het ook verrijkend om herinnerd te worden aan bepaalde tips. Ik heb er zeker veel aan gehad, ook al wat het niet erg nieuw voor mij.

  Bedankt!

 4. Hey Lieke,
  Ik heb de cursus 30 dagen lichter leven gevolgd en vond hem super. De video’s die je elke dag gaf waren enorm inspirerend. Ik vind het wel positief dat ik hem nog eens kan doen. Want elke keer, kom je weer iets nieuws tegen dat je de eerste keer soms geen klik gaf. Bedankt voor je toffe cursus ! Ik heb ook de Workshop Secret of your heart gevolgd en het was terug super. Het geeft veel inzichten om dingen anders te gaan doen. Ik heb hem al twee keer gedaan, dus een aanrader voor iedereen.

 5. Lieve Lieke,
  Ik heb genoten van jouw video boodschappen, 30 dagen lang. Iedere dag heb ik de kern van je boodschap opgeschreven in een schrift. Ja Lieke, ik ben vooruit gegaan en ben ook werkelijk lichter gaan leven. Soms zit het in kleine details en beter om in kleine stapjes vooruit te komen dan stilstaan en niets doen. Daarnaast merk ik wat een bron aan wijsheid je bezit als ik je affirmaties en vorige stukjes tekst van je website terug lees.
  Ik zal je blijven volgen! Heel erg bedankt voor de e-course! Ik wens jou heel veel goede toe en ik hoop dat je gezondheid snel vooruit gaat! Liefs Andrea ?

 6. Lieve Lieke,
  Lichter leven in 30 dagen. Ik had een groot verlangen naar lichter leven. Minder hard werken en doelen proberen te bereiken. Ik volg je al even en vind dat je altijd heerlijk positief en helder schrijft. Het raakt me elke keer weer. Bijzonder hoe jij steeds de woorden lijkt te kunnen vinden voor processen die ook in mij gaande zijn.
  De enige twijfel die ik had was… weer een online cursus. (Was net met twee andere bezig). Wil ik dat? Zal ik ook nu niet halverwege afhaken omdat het me gewoon teveel is? Maar ik besloot mee te doen omdat het onderwerp me zo enorm aantrok en de prijs is echt geen obstakel.
  En ik keek met plezier elke dag jouw filmpjes. Ze zijn niet te lang, helder en je brengt het zo authentiek. Ik heb echt het gevoel dat ik je wat beter heb leren kennen. De opdracht zijn klein en goed te doen. Ik heb vooral genoten van de laatste week die ging over het creëren van happy moments. Ik breng echt meer plezier in mijn leven nu. Heb zelfs de woensdag ochtend gebombardeerd tot ‘happy morning’ 🙂 . Ik ben van plan de cursus binnenkort te herhalen. En dat zegt ook wel iets.
  Heel erg bedankt Lieke. En van mij mag er een vervolg komen. Nog meer ideeen en aanmoediging om het leven licht te leven. Ja graag!

 7. Hoi Lieke, het was inspirerend om je workshop te volgen. Juist omdat er iedere dag weer even een heel persoonlijke en vriendelijke herinnering was om aandacht te hebben voor dat wat er werkelijk is. Je opdrachten gaven telkens net weer even dat extra duwtje om te zoeken naar dat lichtere pad. Mooi vond ik ook dat behalve de lichtheid ook de zwaarte aanbod kwam. Zonder de nacht geen dag! De workshop heeft me geholpen telkens weer te kiezen voor het positieve en uiteindelijk voor mezelf en daarmee nog meer voor anderen.
  Het grappige is dat ik het gevoel heb je te leren kennen door je dagelijkse berichtjes. Leuk om in de toekomst nog eens te bekijken. Nogmaals dank Lieke en het ga je goed. Liefs, Anne.

 8. lieve Lieke, 30 dagen lichter leven: wat heb ik er van genoten, van dag 1 tot en met dag 30 en ik hoop dan ook dat er een vervolg komt. Ik gaf mezelf deze 30 dagen omdat mijn leven in een andere fase zou gaan belanden in die maand en wat een cadeau was dat: iedere ochtend een video waarin jij vonkjes licht uitgedeeld hebt vonkjes die in mijn geval van alles aanraakte: mijn plezier, mijn creativiteit. mijn hart en dat breidde zich steeds meer uit uit. Ik ben je er heel dankbaar voor. Ik heb mezelf ook op sommige punten overwonnen op een speelse manier. Ben nog meer naar buiten getreden. Voor ik aan de 30 dagen begon heb ik absoluut niet getwijfeld omdat ik je al een hele tijd volg en er gewoon heel erg zin in had. Ja er zijn zeker dingen veranderd. Het belangrijkste resultaat is dat ik ten volle wil leven en dat ik daarvoor de vonkjes aangereikt gekregen heb door jou.
  Lieve Lieke ik hoop op een vervolg met nog meer speelse tips die het hart verwarmen en ik ben ook geïnteresseerd in de cursus Follow your bliss. Ik begrijp dat die eind maart weer begint? Tot die tijd herhaal ik deze maand ter verdieping en herinnering.
  lieve e-knuffel van
  José

 9. Hallo Lieke
  Ik heb de cursus Follow Your Bliss gevolgd en dit heeft mij veel duidelijkheid over mezelf gebracht.
  Ik weet nu nog beter wat ik kan en wat ik wil in het leven, en heeft me over een aantal drempels heen geholpen.
  De cursus is goed om te doen, en de opdrachten zijn zeer verhelderend
  Ik geef deze cursus het cijfer 8
  Mensen die de cursus nog willen gaan doen maar nog twijfelen, wil ik zeggen “Ga het gewoon doen, gun het jezelf”
  Advies: Als je de cursus gaat doen neem dan de tijd die je nodig hebt en kijk eerlijk en liefdevol naar jezelf.

  Groetjes Hennie

 10. Hoi Lieke,
  Ik heb de workshop Secrets of your heart gevolgd en ervan genoten. Het heeft me meer gebracht dan ik had verwacht. Deze workshop heeft mij op een hele prettige en vlotte manier inzichten gegeven die mij motiveren om nieuwe zaken op en aan te pakken. Over een paar dagen doe ik hem nog een keer. Een aanrader voor diegenen die meer uit hun leven willen halen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.