Podcast – Word een magneet voor LIEFDE

Een aantal weken geleden ontstond een enorme drang om een podcast te beginnen. Een soort radioshow, waarin ik alles deel wat ik weet over het volgen van je hart, het vinden van innerlijke rust en over het waarmaken van je dromen. Ik bleef het maar uitstellen … en uitstellen … en uitstellen.

Totdat ik een mail kreeg waarin stond:

“Lieke. Ik kan geen partner vinden en ik word er soms een beetje depressief van. Heb jij advies voor mij?”

Jazeker heb ik dat! En ik voelde heel duidelijk dat hier mijn eerste podcast over moest gaan. Dit verhaal wil ik al héél lang met jullie delen namelijk!

Ik heb jarenlang geworsteld in de Liefde. En uiteindelijk heb ik met behulp van de Law of Attraction mijn droompartner gevonden. We zijn nu 4 jaar bij elkaar en nog elke dag dankbaar dat wij elkaar gevonden hebben.

Vaak grap ik ook tegen hem: ik heb jou gemanifesteerd! Zo voelt het echt, haha.
Luister je lekker mee?

Deze aflevering is voor jou als jij:
* single bent en met behulp van jouw intuïtie een fijne partner wilt ontmoeten.
* nieuwsgierig bent hoe David en ik elkaar hebben ontmoet en hoe ik de Law of Attraction daarvoor heb ingezet.
* op zoek bent naar iets ánders in jouw leven (zoals een nieuw huis, nieuwe baan, nieuwe vrienden etc.). De stappen die ik in deze aflevering benoem kun je namelijk ook toepassen op andere gebieden van jouw leven.

Ga er lekker voor zitten met een kopje thee (of koffie) en druk op de play-knop!

Ik ben heel benieuwd wat je van deze aflevering vond. En heb jij andere vragen voor mij die ik kan beantwoorden in mijn podcast? Laat ze me weten. Dat kan hier onder in het reactieveld. Of stuur een mail naar mijn assistent Ragna via: info@beblissed.nl.  Zij maakt dan een mooi overzicht voor mij.

Veel liefs

Lieke

 

 

10 gedachten over “Podcast – Word een magneet voor LIEFDE

 1. Leuk zo podcast maar voor als mij als slechthorend is dat soms niet te volgen en kost mij energie om te luisteren. Maar goed dat je nieuwe dingen verkend en op meerdere manieren jouw boodschap kan overbrengen.

 2. Hoi Lieke…

  Bedankt voor je antwoord! Het is erg lastig voor mij omdat ik dit op mijn huidige werkplek meemaak! Voelde zo oprecht.. maar natuurlijk leer je ervan maar moeilijk om iets af te sluiten waar je vaak mee geconfronteerd word. Bijna onmogelijk …

  • Hallo Lieke,
   Dit is wel een hele toepasselijke Podcast voor mij, ik sta al 3 jaar op een datingsite voor 50+ en heb in die drie jaar verschillende ( koffie afspraken ) gehad maar “mister perfect” zat er niet bij, iets houd me tegen om een vervolgafspraak te maken, durf ik m’n leven niet op te geven dat ik in die 12 jaar in m’n eentje hebt opgebouwd ? Mijn idee was om eerst mezelf helemaal op de rit te krijgen en daarna pas die vriend, nu durf ik daar niet aan te beginnen om weer alleen te komen te staan ? Ik snap het zelf niet, heb me vorige maand op een algemene datingsite ingeschreven en zal eens kijken of het daar wel lukt, ergens wil ik het wel maar er is iets wat me steeds blokkeert, wat het me in ieder geval wel opgeleverd heeft is meer zelfvertrouwen en zelfbewustzijn.
   Het leukst van de video vond ik het stukje over ruimte maken in je huis… ik ben al weken bezig om kleding, huisraad en tuingereedschap op marktplaats te verkopen, zou het dan toch? onbewust?
   Liefs Ellie

   • Oeh ja, mooi, je bént al bezig met ruimte maken. Ruimte voor iets nieuws…
    En herkenbaar hoor: we saboteren onszelf vaak om volledig gelukkig te zijn. We hebben angst voor het onbekende. Of angst om kwijt te raken wat je opgebouwd hebt…
    Mooi om eens te onderzoeken wat je precies nog blokkeert. Dat kun je bijvoorbeeld al schrijvende doen.Waar ben je bang voor?

 3. lieve Lieke, wat heerlijk om je weer te horen. Zo enthousiast en energiek. Dank je voor je boodschap. Ik ga er mee aan het werk, voelen alsof ik hem al heb gevonden. Een mooie opdracht.
  Dank je wel.

 4. Hoi leuke inspirerende podcast! Maar toch nog even een vraagje.. wat als jou intuïtie je brengt bij iemand die bezet is? Alles klopte… Tot die persoon er zelf achter kwam ( in mijn beleving) en afstand nam en anders deed! Is wel pijnlijk…. Omdat je gevoel klopte… Ik ben hsp dus bijna altijd kopt mijn intuïtie

  Bedankt alvast voor je antwoord!!

  • Dat is een interessante ja! Het goede nieuws is dat je dus al héél goed weet wat je wél wilt. Blijf je lijstje evalueren en eventueel aanvullen. Je bent op zoek naar iemand die helemaal klaar is voor huisje, boompje, beestje.
   Je intuïtie klopte denk ik ook. Alleen heeft het je nog niet naar je ultieme ‘einddoel’ geleidt, maar wel naar een interessante tussenfase waarvan je wellicht nog iets kan leren? Misschien is er nog een oude overtuiging waar je nog aan vasthangt?
   Dus bekijk het niet alsof het verkeerd is gegaan. Was het een leuke, interessante en leerzame ervaring? Dan klopt het helemaal.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

negentien − 16 =