Oproep! Wat wil jij echt weten van mij?

mindstyle blogger

Volgende maand bestaat Be Blissed alweer drie jaar. Drie jaar vol blogs, kwetsbare onthullingen en prachtige reacties van lezers. Weet je eigenlijk hoe Be Blissed begon? 

Voor mij als een soort speeltuin. Ik werkte destijds voor verschillende tijdschriften als freelance journalist en ik had wel honderden ideeën voor artikelen.

Ik wilde uitgebreid schrijven over de betekenis van je dromen, over leven vanuit je hart, over mediteren, over bidden, over vertrouwen hebben in het universum en ga zo maar door….

Het probleem was alleen: zodra ik mijn ideeën ging ‘pitchen’ zoals dat heet, stuitte ik telkens op dat vervelende woordje.

Nee.

De redactrices bij de tijdschriften vonden mijn ideeën zeker leuk, maar het paste net niet binnen hun format. Of het was niet actueel genoeg. Of ze twijfelden of hun doelgroep dit wel interessant zou vinden.

Pfff. Je begrijpt dat dit behoorlijk frustrerend werd. In zo’n pitch gaat namelijk heel veel tijd en energie zitten. En telkens kreeg ik nee te horen…. Terwijl ik deze verhalen juist dolgraag de wereld in wilde brengen! Ik wíst dat mensen hierop zaten te wachten.

En voilà. Be Blissed was geboren. Heerlijk was het om eindelijk mijn eigen gang te kunnen gaan. Onderwerpen uitkiezen waarover ik zelf wilde schrijven. De afgelopen jaren heb ik daardoor heel veel mooie dingen meegemaakt die ik nooit had willen missen.

Zo klom ik een boom in, ik leerde de andere kant van mijn stem kennen en ik kwam erachter hoe belangrijk het is om jouw successen te vieren.

En nu sta ik op een kruispunt. Wat wil ik met Be Blissed?

Zeker niet stoppen hoor. Maar ik wil wel een verandering. Zeker nu ik mijn baan als journalist ervoor heb opgegeven, mag het wel wat anders allemaal. Wat gedurfder. Mijn boodschap nóg meer laten zien aan de wereld.

Dus dat ga ik doen.

Met video erbij.

Ik ga Bliss-tv lanceren. Een eigen online show waarin ik nog meer kan laten zien hoe ik dat doe: luisteren naar mijn hart en volop leven vanuit mijn hart.

Nu kan ik daarin helemaal losgaan over alles wat ik meegemaakt heb. Maar ik wil het anders aanpakken… Ik wil namelijk heel graag jouw vragen beantwoorden.

Welke problemen kom jij tegen als het aankomt op leven vanuit jouw hart? Met welke vragen loop jij rond?

Wil jij bijvoorbeeld weten hoe jij meer vertrouwen kan krijgen in jouw eigen talenten? Vind jij je leven vooral saai en wil je daar concrete oplossingen voor? Blijf je het lastig vinden om dagelijks te mediteren? Luister je nog teveel naar de verwachtingen van anderen en wil je weten hoe je daar het beste mee kan omgaan? Of blijf je hangen in bepaalde emoties en heb je daar nu echt genoeg van?

Vraag me alles wat je wilt weten!

En ik geef antwoord in een video.

En bedenk: als jij met deze vraag rondloopt, dan zijn er duizenden andere mensen die óók hiermee rondlopen. Dus door deze vraag te stellen, help je gelijk weer anderen met hun dilemma. Mooi toch?!

Ok. Jouw beurt.

Vraag me alles wat je wilt weten.

Mail je vraag naar: lieke@beblissed.nl 

Liefs,

Lieke

4 gedachten over “Oproep! Wat wil jij echt weten van mij?

 1. Hoi Lieke,

  Ik heb nu geen vraag.

  Mijn eigen zoektocht naar diepgang en aanwezigheid in dit leven ben ik gestart met Mindfulness.

  Je herkent dit wel. Net zolang doorploeteren totdat ik in een burn out terecht kwam. Nu ik veel bewuster leef en mindfulness omarmt heb als een “nieuwe” manier van leven ben ik van plan mindfulness te gaan brengen naar iedereen die ervoor open staat. Op dit moment volg ik de trainers opleiding.

  Als ik jouw blogs lees, dan herken ik heel veel van jouw vragen als vragen die ik mij ook stel. Uit de reacties op jouw blogs kan ik lezen dat anderen ook nogal wat levensvragen hebben die vergelijkbaar zijn.

  Ik ben heel dankbaar voor jouw openheid in je blogs.

  Wat zou een vraag kunnen zijn? In mijn omgeving zijn er nogal wat mensen die zeggen: “Ik heb geen tijd om te mediteren!” “Hoe vind je tijd om te mediteren?”

  Blijf je mooie blogs voortzetten.

  Paul

  • Hoi Paul,
   Dankjewel voor je reactie. Wat mooi dat je mindfulness helemaal omarmt hebt en nu ook andere mensen gaat helpen op die weg. Mindful leven heeft mij ook ontzettend veel gebracht.
   Ja, geen tijd hebben om te mediteren. Dat is een hele goede inderdaad… Die vraag kwam ook al voorbij in mijn mailbox, dus die staat zeker op de planning voor mijn videoshow. Dankjewel!
   Groetjes,

 2. Heerlijk, klinkt geweldig.
  Jouw missie lijkt op de mijne, ik ben wat korter bezig. Geen vraag, maar wens je veel succes! Want we maken samen de wereld mooier, <3

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig + 19 =