Training voor meer energie bij burn-out

herstellen van burnout, burnout herstel

Herken je dit?

Je hebt er he-le-maal genoeg van. Van die constante moeheid. Dat gepieker. Die plotselinge hartkloppingen. Of die angsten. Angst dat je nooit meer volledig kunt werken.

En aargh, hoe moet je ooit rond gaan komen als je zó moe blijft?

Waarom lukt het jou niet om alle leuke dingen te doen, die jouw vrienden ook doen? Hoelang gaat deze burn-out eigenlijk duren?!

Helemaal klaar daarmee?

Mooi. Dan ben je namelijk aan het juiste adres. Ik heb zelf ook een flinke burn-out gehad.

Niet zomaar een kleine burn-out waarbij ik het twee maandjes wat rustiger aan moest doen. Nee, een zeer heftige burn-out met alles erop en eraan. Hyperventilatie. Paniekaanvallen, talloze angsten.

En ik kon geen juiste therapie vinden waardoor ik mijn energie weer terug kreeg.

Op dat moment wist ik: voor de mensen die ná mij een burn-out krijgen, moet het anders.

Beter.

Ik wil ze álles meegeven over het juiste herstel van een burn-out.

Veel therapieën en coaches richten zich maar op 1 gebied. Terwijl het juist zo belangrijk is om álles aan te pakken.

Ik wil niet dat jij dezelfde weg moet gaan als ik destijds. Dat je alles in je eentje moet uitzoeken. Dat je alle informatie zo versnipperd moet zoeken in boeken of op internet. Daar raakte ik toen zó gefrustreerd van!

Training bij herstel van burn-out

Daarom heb ik de training Balance & Energy ontwikkeld. Ik vind het belangrijk om dit totaalpakket aan te bieden. Want alleen op die manier creëer je een perfecte balans in je leven. Het gaat erom dat je aandacht besteed aan lichaam, geest én hart. Alles staat in verband met elkaar.

Kijk voor meer informatie over de training op:

www.herstellenvanburnout.nl 

Je kunt direct beginnen met deze training. Er zijn geen wachtlijsten.

Cursist Elke over de training:

“Ik had al allerlei therapieën geprobeerd. Niks hielp, dus ik was behoorlijk sceptisch geworden. Maar Balance & Energy gaf mij weer de basis die ik nodig had. Zonder deze training was ik nu nog steeds niet herstellende.”

Meer informatie over Balance & Energy 

 

 

 

 

Tags: burn out behandeling, wat te doen bij burn out, burnout, burn out herstel, anti stress, wat te doen tegen stress, stress verminderen, tips tegen stress, anti stress cursus, wat te doen tegen stress).