Oeps… dit was ik afgelopen tijd bijna vergeten

Tips leven vanuit je hart, mindful leven, gelukkig, bewust, spiritualiteit, psychologie, persoonlijke ontwikkeling

Ik ben deze week aan het genieten van een heerlijke vakantieweek. Maar graag wilde ik jullie wel nog even laten weten welk thema mij de afgelopen weken enorm bezighoudt. En dat is… spelen. Spelen is ontzettend belangrijk voor ons. Het maakt je rustiger, vrolijker, minder gestrest, flexibeler én creatiever. Ik heb het de laatste tijd in ieder geval behoorlijk gemist… Ik ging namelijk volledig op in mijn werk.  Nee, tijd om lekker te spelen nam ik eigenlijk niet meer.

Terwijl ik wel overal hints tegenkwam hoor. In boeken, op Facebook, in artikelen, op andere blogs, of zelfs op inspiratiekaarten die ik trok… Alles herinnerde mij eraan:

Lieke, laat alles los en ga lekker spelen!

Dan sputterde een stemmetje in mijn hoofd tegen, dat zei : maar ik weet niet hóe! Hoe moet dat ook alweer, gewoon lekker spelen?

Kijk, en dan ben ik zelf weer blij met de artikelen die ik ooit schreef, haha. Zo ging ik twee jaar geleden op pad met speelcoach Marieke van Dam. Zij leerde mij precies hoe leuk én makkelijk het is om te gaan spelen. Wat een goede reminder!  Lees je mee? 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × 4 =