Een nieuwe liefde in mijn leven…

6899027810_f60ab69f1f_z-2

Als een blij kind trek ik mijn jas aan, knoop mijn sjaal om en trotseer de koude wind. Mijn fiets rammelt en kraakt, terwijl ik drukke kruispunten oversteek in de Utrechtse spitstijd. Een golf van opwinding door mijn lichaam. “Ik ontvang je met open armen,” stond er zojuist in het sms’je dat ik kreeg. 

Ik loop de trappetjes op naar het appartement waar ik sinds vier maanden regelmatig  vertoef. Met een brede glimlach zwaait mijn vriend de deur open. Mijn glimlach al net zo groot als de zijne.

Nog steeds zijn we verbaasd dat we elkaar hebben gevonden. Pure liefde vliegt over en weer.

Ik loop hem achterna naar zijn kleine keukentje, waar hij grootse gerechten klaarmaakt. Vandaag een groentesoep vooraf, daarna een risotto. Speciaal voor mij zonder kaas.

Tijdens het diner praten we over onze dromen, over onze dag, over de maan en over helemaal niks terwijl we slokjes nemen van de koele witte wijn.

De afgelopen vier maanden waren een achtbaan. Zoals het hele leven een achtbaan kan zijn. Langzaam rol je naar boven en op het hoogtepunt zoef je weer naar beneden. Ups en downs. En altijd spannend wat er na de volgende bocht te wachten staat.

We sprongen van een brug af het water in, fietsten langs dijken en meertjes, filosofeerden in het theater, maakten muziek, stonden op de yogamat, genoten in de keuken, struinden rond in de supermarkt, zwommen in natuurmeertjes en ontvingen elkaars romantische sms’jes.

Wat een verademing, na jaren single te zijn geweest, om zo in iemands armen weg te kunnen kruipen. Om zoveel liefde te voelen, van een ander, voor een ander.

Als hij ’s ochtends de gordijnen opentrekt, laat ik mijn ogen uitgebreid over zijn lichaam glijden. Wat een genot, denk ik, terwijl hij al onderweg is om een prinsheerlijk ontbijt voor ons klaar te maken.

Soms verliezen we ons in de toekomst of in het verleden. Uiteenlopende dromen lijken in de weg te gaan staan en wij verliezen de schoonheid van dit moment.

Maar toch weet de liefde zich weer een weg te banen. Dwars door onze onzekerheid heen. Volledig in dit moment vinden wij elkaar weer. En wij vieren het leven volop.

Nu.

Omdat dat alles is wat er is.

Nu.

 


Wil jij puur vanuit jouw hart leven? Als intuïtie-coach begeleid ik jou daarin. Of check mijn online cursus voor minder stress en meer energie. 

(Bron foto. Tags: nieuwe relatie) 

5 gedachten over “Een nieuwe liefde in mijn leven…

 1. Gefeliciteerd! Geweldig! Geniet ervan. Het is heerlijk om liefde te ontvangen en te geven. Mooi geschreven.
  Ik volg je nu een half jaar en ik geniet ervan.
  Bedankt hiervoor.
  Warme groet,
  Fatima

 2. In een woord: Prachtig!!!
  En wat heb je dat toch weer leuk opgeschreven, met zoveel gevoel…

  Geniet er maar lekker van hoor, Lieke! 🙂

  Liefs,
  Irena

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

acht + 16 =