Zo begin je met jouw droomleven

inspirerende quotes

MINDFUL MONDAY – Op Instagram volg ik The Window Coffee. Een superklein koffietentje in Norwich, in het oosten van Engeland. Dit tentje wordt gerund door Hayley en het is haar grootste passie. Iedere dag is ze superblij dat ze deze baan heeft. De bezoekers die koffie komen drinken en taartjes komen eten bij haar, kennen elkaar inmiddels ook, waardoor het aanvoelt als one big happy family

Op een krijtbord schrijft Hayley wekelijks een nieuwe spreuk. En afgelopen week was dat deze bovenstaande.

Zoveel mensen zijn bezig om al hun plannen of dromen eindeloos uit te denken. Maar uiteindelijk gaat het erom dat je het gaat dóen. Zet die eerste stap. Nee, je hoeft niet te wachten totdat je er helemaal klaar voor bent. Je begint met een eerste poging en op die manier stoom jij jezelf er helemaal klaar voor….

Wil je een boek schrijven? Schrijf deze week 1 pagina. Voel je de drang om een blog te starten? Maak een account aan bij WordPress. Sta je te springen om een nieuwe baan? Schrijf een open sollicitatie naar het bedrijf waar jij het allerliefste zou willen werken. Heb je behoefte aan meer beweging? Zet vanmiddag een leuke dansplaat op en ga wild door de kamer dansen. De wereld wacht op jou om een leven te leiden waarvan jij optimaal geniet.

Waar wacht jij nog op?!

Fijne maandag!

 


schrijven vanuit je hart cursus workshop, intuïtieve ontwikkeling, spirituele ontwikkeling Vind je het lastig om erachter te komen waar jij optimaal van geniet? Of weet je het wel, maar durf je het niet in de praktijk te brengen? Geef je dan op voor de online workshop ‘Schrijf je vrij’. Hierin geef ik jou alle tips & tricks om intuïtief te gaan schrijven. Je ontdekt jouw ware verlangens, je leert luisteren naar jouw hart en je zet de eerste stappen op weg naar jouw droomleven. Lees hier meer erover.   

 


 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

1 × een =