Mijn favoriete quote

MINDFUL MONDAY – Afgelopen weekend was ik op het yoga-festival op Terschelling. Prachtige workshops, fijne sfeer en heerlijk ayurvedisch eten. Wel was ik snotverkouden. Pakjes zakdoeken vlogen erdoorheen. Ik kreeg er hoofdpijn door. Zo kan ik mijn yoga toch niet goed doen?, dacht ik. Hoe kan ik nou fijn meedoen aan die ademhalingsoefeningen als ik nauwelijks door mijn neus kan ademhalen?!

Totdat ik ergens op het festivalterrein mijn favoriete quote zag ophangen. Dezelfde quote die ik ook thuis heb hangen.

mooie quotes, inspirerende quotes

Dat hielp. Ook met een volle neus kon ik aanwezig zijn in dit moment. Het gaat niet om wachten tot de perfecte omstandigheden. De vraag is: kun jij dansen in dit moment?

Fijne maandag!

 (Achtergrond foto door Nick Kenrick. Tags: motivatie quotes). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 × 3 =