Mindful Monday – sunshine

mindfulness oefeningen

Tja, ik kan wel moeilijk gaan zitten doen over een Mindful Monday. Maar met dit weer is het natuurlijk zo klaar als een klontje: lekker genieten van de zon! Steek je kop in de zon en zuig die vitamine D maar zo goed mogelijk op. Dit verhoogt je weerstand en je krijgt er sterkere botten en spieren van. Let er eens op welke delen van je lichaam allemaal verwarmd worden door die gloeiende bol.

Wist je trouwens dat het ook heel gezond is voor je ogen als je jouw hoofd naar de zon richt, met je ogen dicht? Daar worden jouw ogen scherper van. De ‘natuurlijk zien’-methode richt zich hier helemaal op. Ik wil daar binnenkort nog een artikel over schrijven, want er zijn dus allerlei natuurlijke manieren om jouw ogen beter en krachtiger te maken zonder dat je daarvoor een bril of lenzen nodig hebt. (De kop van het artikel weet ik al: Wat de opticien je niet vertelt).

Voor nu: fijne zonnige maandag! En oja: dit is mijn favoriete liedje over de zon. Follow the Sun van singer-songwriter Xavier Rudd. Heb jij ook een favoriet zonnig lied?

(Fotocredit: ‘A Woman’s Best Friend’ – RawheaD Rex)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + dertien =