Mindful Monday – opstaan

mindful monday, mindfulness oefeningen online

Om maar even bij het Paasverhaal te blijven: let vandaag eens bewust op jezelf iedere keer als je opstaat. Als je opstaat om naar de keuken te lopen, als je opstaat om naar het toilet te gaan, of als je opstaat om een eeh… paaseitje te pakken? Kun je telkens even bewust ademen op het moment dat je opstaat? Adem energie in en adem eventuele spanningen uit…

Gister is trouwens mijn online cursus voor mensen met stress & burn-out van start gegaan! Dat had ik vier jaar geleden nooit kunnen bedenken – toen lag ik zelf doodmoe op de bank met een burn-out inclusief paniekaanvallen en angstklachten. Alleen al opstaan uit mijn bed kostte me zoveel moeite… De start van deze cursus beschouw ik dus wel een beetje als mijn eigen wederopstanding.

En dan was ik ook nog eens jarig gister, op eerste Paasdag. Hoe symbolisch kan het worden? ;).

Fijne paasmaandag!

(Fotocredit: Elle Jane)

2 gedachten over “Mindful Monday – opstaan

  1. Proficiat Lieke met je verjaardag.
    Als moeder van je vriendin Heleen lees ik met veel plezier je site en draag ik je een warm hart toe.
    Fijne Paasdagen
    Maria

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

10 + vier =