Mindful Monday – compliment

complimentjes geven aan jezelf, zelfvertrouwen vergroten

Normaal gesproken leggen we snel de focus op onze mindere kanten. Vandaag gaan we het eens helemaal anders doen. Geef jezelf vandaag de hele dag door complimentjes. Wat zit je haar toch goed… Wat heb je lekkere thee gezet… Wat heb je die klus goed uitgevoerd… Wat ben je aardig geweest aan de telefoon… Wat heb je toch een leuke lach… Wat kun je toch goed eten met je mond dicht.

Haha, ik ben benieuwd of het lukt. Fijne maandag!

Ps. Het citaat uit de foto komt uit het grappige boek vrolijk in 3,5 maand.

4 gedachten over “Mindful Monday – compliment

 1. Dag Lieke,

  Ik wil je even laten weten dat ik veel heb aan je tips i.v.m de wekelijkse ‘Mindful Monday’. Ik vind het vaak leuk om er verschillende dagen mee bezig te zijn. De tips van deze week i.v.m jezelf complimenten geven, die wil ik mezelf wat meer eigen maken.
  Bijzonder is toch wel dat je via enkele zinnetjes iemand kan aansporen om een bepaalde aandachtsoefening te doen. Ik denk dan ook dat je hiermee best wel wat lezers bereikt…
  Van mij alvast een dikke dankjewel Lieke voor al de fijne en best wel waardevolle dingen die je aanreikt!
  Lieve groet,
  Kris Martens

  • Hoi Kris. Thnx! Wat een mooi eeh.. compliment! Haha. En een grappige timing ook: ik twijfelde zelf heel erg of de tips wel werken, dus ik wilde de Mindful Mondays vanaf volgende week anders aan gaan pakken. Ben benieuwd wat je daarvan gaat vinden! (Morgen nog 1 in de oude stijl).

   • Is inderdaad best wel grappig, Lieke!
    Ik bedacht gisteren later op de avond nog dat ik je wekelijkse tips i.v.m Mindful Monday best eens wat meer moest delen met anderen, juist omdat ze voor mij echt wel werken en omdat ik ze zo graag doe! 🙂
    Ik kijk natuurlijk ook uit naar je nieuwe aanpak en zal je daaromtrent iets laten weten.
    Een warme groet,
    Kris

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeven + zeven =