Mijn bucketlist (en 5 goede redenen om er 1 te maken)

bucket list bucketlijst wensen opschrijvenAfgelopen week schreef ik al een artikel over de Bucketlist Nieuwe Stijl. Zoals beloofd zou ik ook mijn eigen bucketlist online zetten. Misschien krijg je door mijn voorbeeld zelf ook wel allerlei ideeën om jouw eigen bucketlist te maken! Maar eerst nog even een reminder. De 5 grootste redenen waarom je heel gelukkig wordt van een eigen bucketlist: 

Waarom zou je een bucketlist maken? 5 redenen:

  • Je houdt jezelf bij de les. Door jouw dromen op te schrijven en ze regelmatig even te bekijken, weet je weer waar je warm voor loopt. En zoals Deepak Chopra ook zegt: door het volgen van jouw ware verlangens, kom je vanzelf uit bij jouw goddelijke bestemming. Luister dus goed naar jouw wensen. Ze wijzen je de weg!
  • Een bucketlist werkt magisch. Zodra jij jouw verlangens opschrijft, en dus kenbaar maakt aan het universum, dan zul je zien dat er plots allerlei kansen ontstaan om je dromen waar te maken. Heeft allemaal te maken met the law of attraction. Natuurlijk vergt het ook van jezelf dat je jouw oren en ogen goed openhoud voor alle kansen en mogelijkheden.
  • Het is leuk om terug te lezen welke verlangens er al allemaal in vervulling zijn gegaan. Zeker als je in een dip zit, zijn dit mooie herinneringen.
  • Je zorgt dat je jouw leven net een stukje leuker, spannender, speelser en avontuurlijker maakt. Want als je jouw wensen opschrijft – hoe klein ze ook zijn – zul je zien dat je net iets meer moeite gaat doen om ze uit te laten komen.
  • Je ontwikkelt jezelf doordat je sneller nieuwe dingen uit gaat testen. Je komt sneller uit je comfort zone, je leert waarschijnlijk allerlei nieuwe mensen kennen en je hebt mooie verhalen om te delen.

Mijn persoonlijke bucketlist

Eigenlijk houd ik maandelijks al een soort bucketlist bij in mijn grote balansboek. Wensen die hierdoor al in vervulling zijn gegaan, zijn onder andere: een blog beginnen, een schrijfcoach vinden, een keertje paardrijden, eigen visitekaartjes en zo’n mooi mapje erbij, kaarten ontwerpen voor Be Blissed en een fotograaf om mee samen te werken. Lees hier mijn persoonlijke bucketlist.

 

2 gedachten over “Mijn bucketlist (en 5 goede redenen om er 1 te maken)

  1. Pingback: De Bucketlist Nieuwe Stijl | Be Blissed - leven vanuit je hartBe Blissed – leven vanuit je hart

  2. Pingback: Hoe ik een gratis laptop kreeg door mijn bucketlist | Be Blissed – leven vanuit je hart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

5 × vier =