Meer rust in je hoofd | Simpele tip

Meer rust in je hoofd, innerlijke rust

Ben jij op zoek naar meer rust in je hoofd? Onlangs kreeg ik een mooie vraag daarover van een van mijn cursisten. Hij voelt zich vaak gehaast. En hij springt dan van de ene taak naar de andere. Hoe kan ik mezelf terugfluiten op die momenten, vroeg hij me. Daar heb ik een hele goede tip voor. 

Het is een simpele oefening waardoor je meer rust krijgt in je hoofd.

En het mooie is: als je dit doet, dan wordt het ook een stuk makkelijker om naar je hart te luisteren. Want zodra jij meer rust creëert in jouw hoofd, dan ontstaat er als vanzelf ook meer ruimte voor jouw hart.

En ineens ren je niet meer als een kip zonder kop rond. Het wordt namelijk makkelijker om de juiste keuzes te nemen zodra jij rust in je hoofd hebt. Je hoort je intuïtie beter.

Ik leg de simpele oefening voor meer rust in je hoofd uit in deze video. Kijk je mee?

 

Meer rust in je hoofd – extra tips

Naast de oefening uit de video’s, zijn er nog andere oefeningen die ik gebruik voor mijn innerlijke rust. Ik vind het bijvoorbeeld heerlijk om expressief te schrijven, ik probeer elke dag een kwartier te mediteren voor meer rust. En ook een mindsweep kan fijn zijn om meer overzicht en rust in jouw hoofd te creëren. Probeer het eens uit en kijk wat er bij jou past.

Verder de diepte in?

Wil je wat extra leuke begeleiding om meer rust in je hoofd en leven te krijgen? Lichter Leven in 30 dagen is een hele leuke lichte training, waardoor je overbodige ruis gaat verwijderen. Dertig dagen lang krijg jij een korte video van mij in je inbox. Met elke dag een nieuwe tip of oefening. Meer informatie over Lichter Leven. 

 

 

Een gedachte over “Meer rust in je hoofd | Simpele tip

  1. Lieve Lieke,

    Ik geniet heel erg van jouw berichten en probeer de adviezen ook toe te passen. Heel veel dank daarvoor.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

elf + twintig =