Keuzes maken? Vraag om een Soul-Sign!

Vind je het soms lastig om de boodschap vanuit jouw hart te horen? Misschien blijf je piekeren over bepaalde keuzes…

De kans is dan groot dat je helemaal vastloopt. Dat je niet meer weet wat de juiste weg is.

Het fijne is: je kunt het universum om een teken vragen.

Een Soul-Sign.

Zo hoef je niet alles in je eentje te beslissen.

Toen ik het universum om hulp ging vragen, stond ik verstéld van het antwoord. Ik had geen idee dat ik zó luid en duidelijk antwoord zou krijgen op mijn vraag.

Ik vond het bijna een beetje eng…

Ik maakte er een korte video over. Kijk je mee? Dit is een van de video’s uit The Soul Journey – de e-course die komende maandag van start gaat. 

Een absolute aanrader, deze video. Ook als je geen interesse hebt in de e-course. Het is een erg dierbare video voor mij.

En ik ben heel benieuwd of jij ook om Soul-Signs gaat vragen? Laat hieronder je reactie achter! Leuk om van je te horen.

 

Ps. Komende maandag 8 oktober 2018 gaat The Soul Journey van start. Interesse? Hier vind je meer informatie.  

5 gedachten over “Keuzes maken? Vraag om een Soul-Sign!

 1. Beste Lieke,

  Ik heb een poging gedaan om een Soul-Sign te ontvangen en was verbluft over het resultaat. (Al kwam die wel pas na drie dagen.) Ik stelde ‘s morgens na het ontwaken mijn vraag en ik kreeg twee antwoorden in mijn hoofd. ‘Pad’ en ‘Geluid’ en zoals gezegd gebeurde er die dag helemaal niets en de daarop volgende dag ook niet, dus was ik in de veronderstelling dat dit niet werkt. Nou was ik vandaag op mijn werk en de bazin was buiten plantjes aan het poten. Komt ze plots binnen met een potje vol aarde en zegt; “Moet je eens kijken!” Zit er een dikke pad in de pot met zijn kopje over de rand. Op het moment dat ik die pad zie denk ik toch aan mijn Soul-Sign en op het moment dat ik naar huis ga hoor ik de kermis (in de buurt van mijn werkadres) met alle geluiden die er bij horen. Toen wist ik ‘Het werkt echt!’ Dus duizend maal dankjewel Lieke, je hebt me een handvat gegeven voor momenten waarbij ik vastloop.

  • Waaaaaah, wat een mooie!! Dat die pad daar gewoon ineens voor je neus zit, haha geweldig.
   En heel fijn dat je dit deelt, want inderdaad: soms kan het best een paar dagen duren.
   Vertrouwen blijven houden en openstaan voor de tekens vanuit het universum…. prachtig.

 2. Hoi Lieke,

  Wat een bijzondere ervaring. Ik geloof er zelf ook in dat je voortdurend geleid wordt en heb zelf ook een paar bijzondere ervaringen op dit gebied.
  Ik heb nog wel een vraagje over jouw proces. Als ik het goed begrepen heb heb je eerst om een teken gevraagd of je wel of niet mee moet gaan. Maar toen die kikker in je gedachten kwam heb je besloten dat een kikker tegenkomen meegaan betekent. Heb je die keuze dan gewoon intuïtief gemaakt. Stel dat je de kikker gelinkt had aan ‘niet meegaan’ dan was de uitkomst anders geweest. Die vraag, dus hoe je zeker weet waar die kikker voor staat, kwam bij mij op.

  Ik heb zelf ook vaak dat als ik met iets worstel ik daar dan van alles over tegenkom in tijdschriften, boeken, internet etc. Op het moment zit ik ook met een dilemma en kom ik er van alles over tegen, maar zijn de boodschappen tegengesteld aan elkaar en word ik nog steeds heen en weer geslingerd. Het kwam vanochtend bij me op toen ik nog eens over jouw filmpje nadacht dat het in dit geval wellicht betekent dat de middenweg de beste weg is. En in dit geval is dat waarschijnlijk ook zo, voorkomt het dat ik vanuit de huidige situatie een radicaal besluit neem waar ik later wel eens spijt van kan krijgen.

  Fijn zo nu en dan weer iets van je te horen of te lezen!

  Warme groet,
  Alice

 3. Lieve Lieke,
  het lijkt me heel spannend om met je mee te gaan, maar helaas als je in Turquie zit is dit onmogelijk dus wens ik je heel veel goeds/inspiratie toe met het helpen van vele mensen, succes ermee en alle goeds;
  Zr Anne-Petra.

 4. Beste Lieke,

  Wat een ongelooflijk WOW moment! Ik voelde dat al op afstand laat staan hoe dat voor jou moet zijn geweest…

  Bedankt voor het delen hiervan. Het universum werkt voor ons, dat geloof ik en jij hebt het op deze wijze even dichterbij gebracht.

  Met warme groet,
  Linda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

16 − 11 =