Schrijf jezelf gelukkig – Interview met Healthy You

 intuïtieve ontwikkeling, dagboek schrijven, intuitief schrijven, schrijven in utrecht, workshop utrecht, creatieve workshops utrecht, utrecht workshop, activiteiten utrecht, reflectief schrijven, workshop schrijven, persoonlijke ontwikkeling, intuitieve ontwikkeling, spirituele ontwikkeling, spirituele cursussen, spiritueel utrecht).Deze maand sta ik in het nieuwe gezondheidsmagazine Healthy You met een erg leuk interview. Het gaat over intuïtief schrijven en de journalist schrijft heel mooi over haar ervaring toen ze een workshop bij mij volgde. Ik mag dit artikel nu al aan jullie laten lezen, dus bij deze :). Ook geef ik een handig stappenplan om er zelf mee aan de slag te gaan. Leuk voor komend weekend, of bijvoorbeeld in de vakantie?!

Zo werd het stukje vooraan het magazine aangekondigd:

intuïtief schrijven, dagboekschrijven

En dit is de PDF-versie. (De foto’s zien er wat raar uit in het document hieronder, maar zien er in het magazine gewoon normaal uit). Als je daaronder op ‘Download’ klikt, krijg je het artikel in groter formaat te lezen.

Download (PDF, 430KB)

Meer weten over het magazine Healthy You? Kijk dan hier. 

Een gedachte over “Schrijf jezelf gelukkig – Interview met Healthy You

  1. wat een leuk verhaal is dat geworden en hoe inspirerend kom je daar in naar voren – leuk om te lezen en om jouw positieve stroom te voelen
    toi, toi —

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twintig − zes =