Nooit gedacht! Hiervan ging mijn hart weer bruisen

leven vanuit je hart tips, workshop, cursus, training, intuïtief schrijven, dagboek schrijven tips

Oooh, wat vind ik het heerlijk om met mijn verlangens en wensen bezig te zijn. Om ze te visualiseren. Goed nadenken over wat ik wel wil en niet (meer) wil. En hoe ik mijn wensen werkelijkheid ga maken. Maar ook ik zit soms helemaal vast daarin. Dan weet ik gewoon niet zo goed wat mijn hart nu eigenlijk het liefste wil. Vorige week kwam ik de perfecte oplossing tegen, waardoor mijn hart weer enorm ging bruisen. 

Ik volgde namelijk een workshop van…. mezelf!

Haha. Zo grappig.

Een tijd geleden heb ik een videoworkshop opgenomen en gedurende een paar weken verkocht op mijn site. Maar om een of andere vage reden heb ik daarna besloten om hem van mijn site af te halen.

Eerlijk gezegd weet ik echt niet meer wat de reden daarvan was. Misschien voelde ik ineens angst dat ie niet goed genoeg was ofzo.

Zou zomaar kunnen.

Dat mijn innerlijke perfectionist er een stokje voor stak.

Maargoed. Afgelopen week kwam ik hem dus tegen en ging de workshop lekker zelf doen. Ik pakte pen en papier erbij en ik ging er eens goed voor zitten.

Ik schreef mee met de intuïtieve schrijfoefeningen die ik ooit zelf had bedacht en …. Wow, wow, wow. Wat kwam daar allemaal op papier te staan! Wensen vanuit mijn hart die ik volledig weggedrukt had.

Na de workshop was ik weer helemaal opgeladen en bruiste ik van de nieuwe ideeën en goede voornemens.

Het voornemen bijvoorbeeld om nu écht meer video’s op te gaan nemen. Dat wil (en zeg) ik al langer. En het komt er maar niet van… Why? Omdat ik het allemaal gelijk perfect wil. Ik wil dat het licht perfect is. Dat het geluid perfect is. En natuurlijk moet ik allemaal perfect voorbedachte boodschappen hebben… Pfff. Door die hoge eisen durf ik er niet eens meer aan te beginnen.

En ondertussen kijk ik jaloers (en vol bewondering) naar andere ondernemers die hun video’s – hoppakee – de wereld in smijten.

Met soms slecht licht.

Soms slecht geluid.

Soms zonder enig voorbedacht verhaal.

Maar de video’s komen wel recht vanuit hun hart. En dat zie je. Het straalt en spat er aan alle kanten vanaf. Heel inspirerend om te zien.

Yes, dat wil ik ook!

Dus daar ga ik voor in 2016. Ik laat mezelf steeds meer zien, waarmee ik jou (hopelijk) ook nog meer ga inspireren om de reis te maken van hoofd naar hart.

Oja, en een van de andere ideeën die ik kreeg na het volgen van mijn workshop was – natuurlijk!– om deze videoworkshop weer gewoon aan te gaan bieden. Waarom zou ik deze achterhouden uit angst?! Doodzonde.

Hij heeft mij onwijs geholpen. Dus dat gun ik jou natuurlijk ook.

Bovendien krijg ik vaker mails van mensen die de Follow your Bliss training (nog) niet kunnen betalen. Dit is je kans! Met deze workshop Secrets of Your Heart krijg je een geweldige kickstart.

Om te leven vanuit je hart.

Meer info en aanmelden voor Secrets of your Heart kan allemaal hier.

 

Ja, ik wil meer informatie! 

Hele fijne maandag,

Liefs, Lieke

 

2 gedachten over “Nooit gedacht! Hiervan ging mijn hart weer bruisen

 1. Pingback: Spirituele lessen - zo kun je ze voluit omarmenBe Blissed

 2. Wauw Lieke,
  Ik zat je blog te lezen en ik raakte zelf helemaal enthousiast!
  Wat goed van je dat je je eigen workshop hebt gebruikt voor…jezelf!
  Ja, ik herken het wel, heel perfectionistisch zijn. Ik had het hier gisteren met Diana toevallig over, dat je door het perfectionisme vaak dingen niet doet. Omdat je opeens bang bent dat het niet goed genoeg is. Maar wat is goed genoeg? En inderdaad, ik geloof er echt in dat er maar 1 ding belangrijk is: het IS gewoon goed als het vanuit je hart komt! Nou, dat wat je schrijft zegt mij genoeg. Ik ga kijken voor meer info. Weet je waarom? Omdat ik tegen precies hetzelfde aanloop. Ik zit even vast. Vast qua werk waar ik niet van los kom blijkbaar en ik wil het anders! Maar wat? Hoe? Wat kan ik nou helemaal? Etcetc…..
  Ik vind het mooi om te lezen en het inspireert me echt!
  Dankjewel

  Liefs,
  Ellis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

zeventien − 13 =