Het universum wacht op jou…

mindstyle blogger, persoonlijke groei en ontwikkeling

MINDFUL MONDAY – Sinds ik mijn laatste stukje veiligheid op heb durven geven, door mijn baan op te zeggen, word ik werkelijk overladen met cadeautjes door het universum. Ik werd uitgenodigd voor een masterclass Public Speaking Daar leerde ik allerlei geweldige tips om op een podium te shinen (waarover binnenkort meer). En vorige week won ik ook nog een supermooie training die ik héél goed kan gebruiken: 

Namelijk een training waar ik precies ga leren hoe je een eigen online show moet opzetten. Wow!!

Je kunt je voorstellen dat ik enkele vreugdedansjes heb gemaakt in mijn kamer, toen ik dat nieuws hoorde. Vooral omdat ik me zo gesteund voel door het universum op mijn weg.

En dat is ook voor jou mogelijk. Zodra jij jouw levensmissie vól gaat leven, jouw vreugde en passie achterna durft te gaan, dan word jij geholpen door het universum. Het universum staat namelijk te popelen om jou te steunen op jouw pad.

Maar die eerste stap is aan jou. Jij zal eerst voluit JA! moeten zeggen tegen jouw diepste verlangens. 

En nee, je hoeft zeker niet – net als ik – direct je baan op te zeggen. Dat is mijn weg. Voor jou verloopt de weg wellicht helemaal anders. Maar de basis blijft hetzelfde: besteed iedere dag tijd aan iets waar jij dólblij van wordt. Eén soulmoment per dag. Minimaal. Zullen we dat afspreken?

Fijne maandag!

4 gedachten over “Het universum wacht op jou…

  1. Pingback: Tag: Zing, Vecht, Huil, Bid, Lach, Werk & Bewonder… | Deborah Hamar

  2. Weet je… De afgelopen weken zijn er dingen op mijn pad gekomen waarvan ik niet had durven dromen. Precies zoals jij hierboven beschrijft. Het geeft mij vleugels en ben nog gemotiveerder.
    Vertrouwen op het Universum is iets wat ik nooit had verwacht te zullen doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf − 5 =