Gratis workshops spirituele ontwikkeling

Naast meer dan 500 (!) gratis blogs boordevol waardevolle informatie, bied ik ook regelmatig gratis workshops en meditaties aan. Zo ondersteun ik jou op weg naar een leven vol innerlijke rust.

Dit zijn momenteel de gratis workshops waarvoor jij je in kan schrijven:

Leven vanuit je hart

Driedelige videotraining Leven vanuit je hart. In deze 3 video’s deel ik succesvolle technieken met jou waardoor jij meer kunt gaan luisteren naar de stem van jouw hart. Door deze 3 tips uit de video’s is mijn hele leven positief veranderd! Klik hier om je gratis aan te melden.

 

 

Gratis relax-pakket

Dit pakket met drie gratis meditaties is bedoeld om je hoofd lekker rustig te krijgen. Je krijgt een hartmeditatie, een meditatie voor meer energie én een meditatie voor meer ademruimte. Klik hier om je gratis aan te melden.

 

 

Krachtig uit je burn-out

burn out genezen, herstel van burnoutHeb je burn-out klachten? Of ben je herstellende van een  burn-out? Dan is deze 3-delige videotraining een absolute aanrader! Ik vertel hierin wat de eerste stap is om te zetten en ik geef je veel tips om jouw energie terug te krijgen. Schrijf je hier in voor deze gratis videoserie (ruim 2500 mensen gingen je al voor).

 

Ps. Twijfel je of jij een burn-out hebt? Doe dan hier de test.