Gratis inspirerende films

BLC_Phra_Khru_BahEr zijn van die momenten dat ik geen energie of zin heb om te lezen, te praten of te mediteren. Soms ga ik dan relaxed met een kopje thee op de bank zitten, of m’n kat Daantje stevig knuffelen. Maar er zijn ook momenten dat ik mijn mail of Facebook iets te vaak ga checken… iets waar ik uiteindelijk niet echt vrolijker van word. Ik vind het dan heel fijn om een inspirerende documentaire, serie of Ted-talk te bekijken. Films die me de schoonheid van de wereld laten zien, die me inzichten geven en hernieuwde inspiratie bieden. Ik heb een pagina gemaakt waar ik dit soort mooie docu’s en series bundel. Films die je gratis online kunt bekijken. Wat dacht je bijvoorbeeld van Buddha’s Lost ChildrenSuperwise ME! of Een Dansend hart? Tips? Laat het me weten via lieke@beblissed.nl.

Ps. Ben je op zoek naar meer inspirerende films en vind je het niet erg om daarvoor te betalen? Kijk dan eens op de site van inspiratiefilms. Hier kun je allerlei dvd’s bestellen die te maken hebben met persoonlijke ontwikkeling, persoonlijk leiderschap en bewustwording.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vier × vijf =