Geld verdienen met je passie?

geld verdienen met passie

MINDFUL MONDAY – Kun je wel echt geld verdienen met wat je het liefste doet? Het is een vraag waar veel mensen mee rondlopen, vooral de creatieve ZZP’ers onder ons. Of  misschien hang jij wel in een baan rond, waar je dolgraag vanaf wilt? Afgelopen week kwam ik deze quote tegen van levenscoach en spiritueel schrijfster Patty Harpenau. Een quote waar ik direct veel goede moed van kreeg. 

In het magazine Vrouw gaf ze een aantal levenslessen. En eentje daarvan is: ‘Verdien geld met je talent’. Zij zegt dat ze talloze mensen tegenkomt die overdag een baan hebben om hun hypotheek te betalen en ‘s avonds geven ze bijvoorbeeld Reiki-cursussen waar ze geen geld voor vragen.

Patty: “Hoe kan het dat je zoveel kennis hebt, maar het verrekt om er geld mee te verdienen? De beste manier om gelukkig te zijn, is om geld te verdienen met wat je het liefste is: je talent.”

Hallelujah! Want ja, zodra ik mijn eerste 70 cent (!) verdiende met Be Blissed was ik zo blij als een kind. Zo blij was ik nog nooit geweest met een paar cent, haha. Het is niet per se een makkelijke weg om volledig te blijven vertrouwen op jezelf en op jouw talenten, maar de beloning is uiteindelijk wel heel erg groot. Je zorgt er op deze manier namelijk voor dat jij zingeving gaat voelen door heel je leven heen – ook van 9 tot 5. En dat is een heerlijk gevoel…

Ps. Hoe je geld kunt verdienen met jouw passie 

Fijne maandag!

 


Benieuwd naar jouw talenten? Met intuïtief schrijven kom je erachter wat jij het liefste doet. Of check deze online cursus voor meer energie. 

(Bron foto.Tag: geld verdienen met je passie)  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

7 + 13 =