Elke donderdag om 16:00 uur een nieuwe blog

 

Al enige tijd loop ik te stoeien met een nieuw idee. Meer video’s maken voor mijn site. Nóg meer mijn expertise naar buiten brengen om mensen te ondersteunen en te inspireren. En niet meer op maandagochtend mijn blog (of video) delen, maar op donderdagmiddag.

Dat laatste lijkt misschien een detail. Maar toch wist ik niet wanneer de juiste timing daarvoor zou zijn.

Dus stelde ik het uit.

Tot vanochtend.

Er waren technische problemen waardoor ik geen internet had. De gebruikelijke Mindful Monday kon ik niet maken.

Ik zag het als een teken.

Om een nieuwe weg in te slaan.

Vanaf nu dus iedere donderdag om 16:00 uur een nieuwe blog online. En daar zit ook vaak een video bij. In deze video’s geef ik mijn beste tips om te leven vanuit je hart. En ik beantwoord jouw vragen in deze video’s.

Dus heb je vragen voor me? Kom maar op. Mail ze naar: lieke@beblissed.nl.

Hele fijne week en ik ‘zie’ je donderdag!

Liefs,

Lieke

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

vijftien − vijf =