Dit liedje wil je niet missen!

tips anti-stress, mooie nummers

Vorige week ging  ik eten bij een vriendin. “Zal ik je een nummer laten horen?,” vroeg ze toen ik net mijn laatste hap couscous naar binnen werkte. Nietsvermoedend knikte ik. Enkele minuten later zat ik plots onbedaard te huilen… Wat een geweldig nummer is dit! Hij staat pas twee weken online, maar is nu al ruim 4 miljoen keer bekeken. En aan de reacties te zien ben ik niet de enige die er zo emotioneel van wordt. 

Ben heel benieuwd wat jullie van dit nummer vinden. Zoals zangeres Molly zelf schrijft op haar Youtube-kanaal:

“Dit is een verhaal, dus luister…”

 

 

 

 

(Fotocredit: Nina Matthews)

6 gedachten over “Dit liedje wil je niet missen!

 1. Hallo Lieke,

  Ik kijk iedere keer weer vol verwachting uit naar jouw site.
  En vaak spreken je teksten me echt aan.
  Vandaag kwam ik te recht bij de filmpjes van de monnik( ik ben zijn naam kwijt). Over dankbaarheid en genieten van iedere dag. De beelden waren niet alleen prachtig , maar ook wat dat jonge meisje en de oude man zeiden waren heel ingrijpend voor mij.
  Ik vind het moeilijk om van iedere dag te genieten en doe erg mijn best om dat te leren. ( klinkt heel zwaar, maar zo erg is het nou ook weer niet)
  Er stonden bij die site van Ted , zo heette die meneer volgens mij, nog meer filmpjes over dit onderwerp, maar ik kan de link niet meer vinden!!!
  Kan je me helpen?

  Groetjes Christie

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

een × een =