De 3 populairste blogs uit 3 jaar Be Blissed

blog spirituele, spirituele sites, inspirerende blogs, mindstyle blogger

Vandaag bestaat Be Blissed 3 jaar! Hoera! Precies drie jaar geleden waagde ik de sprong om een eigen blog te starten en ik heb er sindsdien heel erg veel plezier aan beleefd. Ik heb allerlei interessante workshops gevolgd, lieve mensen ontmoet, ontroerende emails gekregen en vooral heb ik heel veel zelfinzicht opgedaan door alle 305 (!) blogs te schrijven. Er zijn drie blogs die er qua populariteit ontzettend uitspringen en die dagelijks vaak bekeken worden. 

En voor deze gelegenheid leek het me leuk om deze blogs nog eens extra in het zonnetje te zetten.

1. De geheime tekenen dat je introvert bent 

Wat betekent introvert, tijd alleen doorbrengen,

Ik ben zelf erg introvert. Ik heb veel tijd alleen nodig om op te laden en ik vind het heerlijk om mezelf terug te trekken met wat tijdschriften en een schrijfblok. Helaas bestaan er nog steeds veel vooroordelen over introverte mensen. Zo zouden we niet spontaan zijn, een teruggetrokken leven leiden of heel verlegen zijn. Gelukkig is dat allemaal niet waar. In introverte mensen schuilt juist veel kracht. Wil jij weten of jij (of jouw partner) introvert is? Lees dan zeker dit artikel.  

En als extraatje 18 krachten van introverte mensen. 

2. Tip: gratis geleide meditaties  

3 minuten meditatie bodyscan hart volgen,

Ja, deze blog doet het ook heel erg goed. En terecht, want dit is een hele goede tip! Mindfulness-docente Hende Bauer heeft namelijk allerlei gratis mindfulness-oefeningen online gezet. Ik vind dat ze een prettige stem heeft. En de oefeningen zijn erg gevarieerd: van staande yoga tot de bodyscan. Hier kun je de oefeningen vinden.  

3) De betekenis van jouw dromen 

werken met dromen, tanden uitvallen, seks in droom, onthouden, droomboek, uitleg

De boodschappen die via jouw dromen tot jou komen zijn ontzettend bijzonder. Je krijgt een inkijkje in verborgen verlangens, wensen, maar ook blokkades. Ik werk zelf heel veel met mijn dromen. Ik probeer ze iedere ochtend op te schrijven en te analyseren. En meerdere keren per week leidt dit tot inzichten waardoor ik (spiritueel) weer verder kan groeien.  In dit artikel geef ik meer uitleg over de betekenis van jouw dromen én ik deel mijn favoriete droomencyclopedie, dat standaard op mijn nachtkastje ligt. Lees het allemaal hier. 

Hopelijk vond je het leuk om deze blogs nog eens voorbij te zien komen?! Welke vind jij de meest interessante?

Fijne maandag!

9 gedachten over “De 3 populairste blogs uit 3 jaar Be Blissed

 1. Nou, val ik even met mijn neus in de boter. Ik ben net via Deborah op je blog terecht gekomen en krijg meteen nu dit overzichtje voor mijn neus. Ik ga ze eens rustig allemaal lezen dit weekend.

 2. Gefeliciteerd Lieke. Ik volg met plezier jouw blog. De rangschikking van jouw top 3 is voor mij als volgt:
  1. dromen
  2. meditatie
  3. introvert.
  Een hartelijke groet en ga aub verder met jouw blog.
  Viviane

 3. Gefeliciteerd Lieke, jouw blog en ik hebben dezelfde geboortedatum:-) Ik hoop nog veel van je te lezen!

  Groetjes,
  Alice

 4. Gefeliciteerd met het driejarig bestaan van je blog!!
  Ik wens je nog een hoop blogplezier jaren toe. Ik lees ze in ieder geval graag.

  Wat grappig, want ik was helemaal vergeten hoe ik hier terecht ben gekomen. Maar dat was via tip 2. Waar ik best veel aan gehad heb toen ik net begon met mediteren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

dertien − elf =