Creëer jouw mooiste toekomst

 

Eindeloos dromen, jezelf laten inspireren, urenlang ergens induiken gewoon uit pure interesse en nieuwsgierigheid. Je ziel open laten bloeien door de tijd te nemen voor jouw interesses… Misschien heb je het in de vakantie wel gedaan?

Ik heb me de afgelopen weken verdiept in het maken van video’s. Iets waar ik héél blij van word. Mooie sfeerbeelden maken. Muziek uitzoeken. Me laten inspireren door andere video’s.

In het dagelijkse leven gunnen we onszelf die tijd vaak niet. Dan worden we toch snel meegesleurd door de dingen die ‘moeten’ gebeuren.

En dat terwijl er in de laatste jaren allerlei apparaten ontwikkeld zijn om ons vrije tijd te geven.

De wasmachine, afwasmachine, keukenmachines… We hoeven geen hout meer te sprokkelen om ons eten klaar te maken. En we hoeven ook niet meer achter dieren aan te rennen om onze maag te vullen.

Maar wat doen we vervolgens met die vrije tijd?

Die vullen we héél snel op. Met beeldschermen. Of met teveel werken. Of met het tevreden houden van ándere mensen.

Vaak holt ons leven aan ons voorbij. En wij hollen automatisch mee.

Waar wil jij écht tijd aan besteden? En waar spendeer jij te veel tijd aan? Zou je dat kunnen omdraaien? Méér tijd vrijmaken voor de dingen waar jij van houdt?

Soms moet je daarvoor out of the box denken.

Als je teveel tijd kwijt bent met werk waar je niet van houdt, dúrf dan te dromen over een ander leven. Misschien kun je wel bezuinigen waardoor je minder kunt werken? Een huisgenoot nemen? Enkele abonnementen opzeggen?

Zo houd je méér tijd over om de dingen te doen die jij fijn vindt.

‘Ja Lieke, zo makkelijk is het allemaal niet…,’ hoor ik mensen al zeggen.

Nee. Makkelijk is het niet altijd.

Wel spannend. Avontuurlijk. Levendig.

Open je ogen en kijk om je heen.

Wat wordt jouw volgende stap?

Het zijn de kleine stapjes die jij nú zet, die jouw toekomst bepalen.

 

Ps. Vanaf 7 september zal mijn wekelijkse nieuwsbrief er anders uit gaan zien. Dan verschijnt er namelijk vaker een video. Ik geniet er heel erg van om deze video’s te maken en hopelijk geniet jij net zo veel als je ernaar kijkt :).

In de video’s geef ik vooral heel veel praktische tips om te luisteren naar jouw hart en intuïtie.

Ook komt er een héle leuke nieuwe e-course aan: Meer Magie in je leven. Voor een dagelijkse portie sprankeling in je leven. Informatie daarover volgt!

 

Photo by Roman Kraft on Unsplash

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

twaalf + 4 =