Balance & Energy training: voor mensen met een burn-out

herstellen van burnout, burnout herstel

Yes! Het is zover! Wat heb ik een geweldige hulp gehad de afgelopen maanden bij het realiseren van dit plan… Overal kwamen de juiste mensen op mijn pad. En nu is ie eindelijk af. Mijn training waarmee ik mensen help bij het herstellen van hun burn-out.

Toen ik zelf een burn-out had, heb ik heel erg de juiste begeleiding gemist. Er werd bijvoorbeeld alleen gekeken naar mijn gedachtepatronen, of alleen naar mijn lichaam. Terwijl ik juist heilig in het totaalplaatje geloof. Lichaam, hart én geest weer in balans brengen. En vandaar deze training. Ik help mensen op dat pad. Uit je burn-out, in je hart.

Dus, ken jij iemand met een burn-out? Stuur diegene dan vooral door naar de site. En het lijkt me heel leuk als jij sowieso ook even een kijkje neemt. Gewoon, omdat ik er zo trots op ben :).

Dit is de site:

www.herstellenvanburnout.nl

Liefs,

Lieke

Ps. Heb je nou geen burn-out? Dan nog even geduld :). Er komt ook een supermooie training aan voor jou, om voluit vanuit jouw hart te gaan leven.

Tags: burn out herstel, burnout herstel, herstellen burnout, wat te doen bij een burn-out?

Een gedachte over “Balance & Energy training: voor mensen met een burn-out

  1. Ik wens je toe dat zich vanaf vandaag een mooie nieuwe weg voor je gaat ontvouwen en er veel vrouwen (en wie weet ook mannen;)) zich aangetrokken voelen tot wat jij te bieden hebt.
    Good luck!

    Groetjes,
    Alice

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

8 − 1 =