Burn out behandeling – gratis videotraining

Ben jij op zoek naar een goede burn out behandeling? In de laatste jaren heb ik gezien wat er veelvuldig misgaat tijdens de behandeling van een burn-out. Helaas doen veel coaches, maar ook bedrijfsartsen en psychologen dit nog verkeerd. Burn-outs duren hierdoor vaak veel langer dan noodzakelijk.

Zonde! Daarom ontwikkelde ik de gratis videoserie: Krachtig uit je burn-out.

Krachtig uit je burn-out – gratis videoserie

In deze 3 video’s deel ik:

* De belangrijkste EERSTE stap om te zetten bij een burn-out.

* De drie grootste fouten die gemaakt worden bij een burn-out. Hierdoor blijven mensen langer moe. (Plus de 3 simpele oplossingen om energie te krijgen).

* Dit gaat er vaak mis bij de behandeling van een burn-out.

Daarnaast geef ik leuke, praktische tips en oefeningen waardoor je direct meer ENERGIE krijgt. Je hoeft dus niet meer urenlang op Google te gaan zoeken naar de beste manieren om weer energie te krijgen. Ik bracht ze voor jou samen.

Wil je meedoen met de gratis videoserie?

Vul hieronder jouw naam, email en woonplaats in en klik op aanmelden. Je krijgt het eerste deel direct in jouw inbox. Zie je na 10 minuten nog niks verschijnen? Check dan ook even je spambox.

GRATIS VIDEOTRAINING- Krachtig uit je Burn-Out
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

Burn out behandeling- wat je moet weten voor een krachtig herstel

burn out behandeling, herstel burnout
In Deel 1 van de serie vertel ik wat de eerste stap is om te zetten bij een burn-out. Ook geef ik je een hele leuke oefening waardoor je meer energie krijgt. Je krijgt ook het verhaal van mijn eigen burn-out te horen. burn out behandeling, herstellen van burn out

 

In Deel 2 vertel ik wat de meest gemaakte fouten zijn tijdens een burn-out. Hierdoor blijven mensen onnodig lang rondlopen met hun burn-out. Natuurlijk geef ik ook praktische tips waardoor je sneller kan herstellen.

 

herstel burnout, herstellen van burn out, burn out behandeling

In Deel 3 van de serie leg ik uit wat er vaak fout gaat tijdens de behandeling van een burn-out. Helaas doen veel coaches en bedrijfsartsen dit nog verkeerd. Ook geef ik je mijn favoriete oefening voor meer energie.

 

Wie ben ik?

Ik ben Lieke Meertens, schrijver en balance-coach. Toen ik begin dertig was kreeg ik een flinke burn-out met alles erop en eraan. Angsten, paniekaanvallen maar ik was vooral dood- en doodmoe. Ik deed heel hard mijn best om de juiste burn out behandeling te vinden. Maar ik had het gevoel dat niemand mij écht kon helpen.

Na mijn burn-out besloot ik om een concreet stappenplan te maken voor mensen met een burn-out. Dat is mijn online training Balance & Energy geworden. De training wordt aangeraden door huisartsen en therapeuten. Cursisten geven aan dat ze door de training eindelijk hun energie weer terug hebben gevonden.

Hoe herstellen van burnout?

GRATIS VIDEOTRAINING- Krachtig uit je Burn-Out
dit veld niet invullen s.v.p.

 

 

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

3 + 5 =