Blogcoaching

 

 

 

 

 

 

 

 

Herken je deze problemen?

♥  “Ik wil leren bloggen, maar ik heb faalangst en uitstelgedrag.”

♥  “Ik heb al een blog, maar ik worstel met het schrijven van stukken”

♥  “Ik heb geen idee waar ik moet beginnen”

♥  “Ik vind mijn blogs nooit goed genoeg”

♥  “Het is mijn verlangen dat mijn blogs beter gelezen worden”

♥  “Vaak loop ik vast tijdens het schrijven”

♥  “Ik raak gefrustreerd en het kost héél veel tijd”

 

je hart volgen, dromen waarmakenLaat mij je helpen

Ik heb ruim 15 jaar ervaring als journalist en eindredacteur bij diverse kranten en tijdschriften als Viva en Metro. In dit werk heb ik veel mensen mogen begeleiden in hun schrijfproces. En natuurlijk heb ik zelf ook ruime ervaring als blogger, waardoor de online wereld geen geheimen meer voor me kent. Vaak zie je dat een paar simpele tips al voldoende zijn om (weer) heerlijk te gaan schrijven! En dat is zó mooi om te zien.

 

 

Wat gaan we doen?

Ik kijk jouw blogs na en geef gerichte en opbouwende feedback. Ik geef je veel inspirerende tips. Je krijgt kleine opdrachten om schrijfplezier te krijgen. Indien gewenst spreken we deadlines af zodat je geen excuses meer zult hebben. En je zult zien dat je na een tijdje niet meer kan stoppen met bloggen :).
Ik vind het belangrijk dat je er vooral veel plezier in gaat krijgen en dat je gaat schrijven vanuit je hart.

Resultaten van de blogcoaching

Je krijgt veel meer plezier in het schrijven én het levert je een zee aan tijd op. Voorheen duurde het misschien enkele uren voordat je klaar was met een blog, maar na de juiste coaching ben je ineens een stuk sneller klaar. Ook zal je meer nieuwsbrief-abonnees krijgen en dát is natuurlijk weer fijn voor de groei van jouw bedrijf.

Ik geef tips en adviezen op diverse gebieden zoals:

♥ De opbouw van een blog.

♥ Hoe maak je een krachtige kop en staart?

♥ Simpele tips om jouw blog leesbaarder te maken.

♥ Zo blijven lezers terugkomen naar jouw blog.

♥ Het ontwikkelen van een eigen schrijfstijl.

♥ We gaan kijken waar jij vastloopt en wat je kan doen om vrijer te schrijven.

♥ Je gaat moeiteloos schrijven vanuit jouw hart.

♥ En verder kun je natuurlijk overige vragen stellen waar je mee rondloopt. Bijvoorbeeld: hoe bouw je een krachtig bedrijf op rondom jouw blog?

 

Janneke de Groot, zorgvernieuwer: “Ik ben in 2016 gestart met het schrijven van blogs. Hierbij wilde ik vooral meer van mezelf en mijn ervaringen zichtbaar maken. Maar het schrijven van blogs kostte me erg veel tijd en ik raakte vaak gefrustreerd. In die tijd volgde ik de blog van Lieke en haar stijl sprak me erg aan. Daarom heb ik haar benaderd of ze mij wilde coachen. Lieke heeft me geholpen om vooral meer structuur aan te brengen in een blog en duidelijker op te schrijven wat ik bedoel. Hierdoor kan ik nu sneller tot de kern komen. De lessen van Lieke helpen me nog steeds bij het schrijven van mijn blogartikelen.”

 

Jouw investering 

De investering bedraagt € 120 excl. btw per keer. Hiervoor lees ik van tevoren jouw teksten die je me opstuurt (bij elkaar max 1000 woorden). En we hebben een sessie van 45 minuten. Je zult zien dat je slechts een aantal sessies nodig hebt om weer heerlijk te gaan schrijven. Natuurlijk zijn de kosten zakelijk aftrekbaar.

Hende Bauer, Mindfulness-docente:
“Voordat ik Lieke leerde kennen had ik al jaren een nieuwsbrief. De respons was goed, maar toch voelde ik me vaak onzeker.
Daar zat ik dan te dralen achter mijn computer. Eerst nog een wasje draaien. Een mailtje sturen. Een telefoontje – oh nee wacht ik ruim even op.
Ik zag er tegenop en stelde het schrijven alsmaar uit. Ook had ik grote ambities en dus vond ik ik de stukken niet goed genoeg. Vaak werden de blogs ook te serieus. Daar had ik genoeg van! Ik wilde met meer gemak en zelfvertrouwen stukken schrijven. En ik wilde graag dat een deskundige eens goed keek naar wat ik schreef en hoe ik het aanpakte.
Bij toeval kwam ik bij Lieke uit. Dat klikte onmiddellijk: ze is rustig, prettig en enthousiast. Ze heeft affiniteit met mijn interesses. Ze had enorm veel suggesties voor me, heel leerzaam –  en omdat ze ook stilstond bij de positieve kwaliteiten die er al waren, kon ik die suggesties pruimen en er echt naar luisteren.
Ze gaf me praktische tips, zinnige oefeningen en ze las mee. Ik heb maar 3 sessies gehad en het heeft geholpen!
Inmiddels heb ik meer gemak in het schrijven: het lukt me vaak in 1 à 2 uur een goed stuk te schrijven. Ik ben me bewust van mijn grootste valkuilen en dat geeft zekerheid: als ik dat nog eens check wordt een artikel meteen prettiger leesbaar.
In het jaar na de begeleiding van Lieke heb ik er al 1400 aanmeldingen voor mijn nieuwsbrief bij!.Een aanrader!”

Waar is de schrijfcoaching?

De coaching is in Utrecht op een plek die goed bereikbaar is met de auto of het openbaar vervoer. Of per Skype.

Ja! Ik wil een afspraak

Leuk! Mail voor een afspraak naar info@beblissed.nl