Blijf altijd kijken naar jouw eigen licht

intuitie ontwikkelen, leven vanuit je hart, inspiratie quotes, inspirerende quotes

MINDFUL MONDAY – Mijn nachtkastje ligt vol met spirituele boeken. Boeken waarvan mijn hart gaat stralen. Aan sommige boeken kan ik me weer helemaal opladen. Soms lees ik ‘s avonds gewoon een of twee alinea’s. Dat kan al voldoende zijn. Maar deze week ben ik weer eens een roman aan het lezen. En ik heb gelijk een heftige te pakken! Poeh.

De Amandelboom van Michelle Cohen Corasanti. Over een Palestijns jongetje dat opgroeit temidden van heel veel geweld, onrecht en verdriet. Hij verliest gezinsleden, leeft in een tent en moet keihard werken in de bouw om zijn gezin te onderhouden. Hierdoor kan hij niet meer naar school. Het lijkt een uitzichtloze situatie…

Op een dag komt zijn leraar Mohammed op hem af, die hem terug naar school wil halen. Maar het jongetje Ichmad kan niet. En zegt: ‘Er valt niets te kiezen. Ik moet de hele dag werken.’

‘Je kunt altijd kiezen,’ antwoordt de leraar. ‘Als er moeilijkheden zijn, kijk dan naar je licht.’

Prachtige zin. ‘Als er moeilijkheden zijn, kijk dan naar je licht.’

Ook om me heen zie ik veel mensen die zo denken. ‘Ik heb niks te kiezen. Ik moet geld verdienen, dus ik kan mijn dromen niet achterna.’

Think again. 

En dat bedoel ik letterlijk. Denk opnieuw. Creëer je toekomst opnieuw met je gedachtes.  Durf groots te denken. Durf groots te dromen.

Jij bent hier op aarde voor een reden. En als jij jouw hart en intuïtie blijft volgen, dan ontvouwt deze zich vanzelf. Stapje voor stapje.

Het enige wat jij hoeft te doen, is naar jouw eigen licht te blijven kijken.

Telkens weer.

En over licht gesproken 🙂 – Je hebt nog 15 dagen om je in te schrijven voor Follow your Bliss. In deze online training word jouw intuïtie in een razend tempo verhoogd, je versterkt je zelfvertrouwen en je gaat eindelijk voluit leven vanuit jouw hart. Wat je onder andere kunt verwachten:

  • Printable PDF’s met stappenplannen om je intuïtie te versterken;
  • Geleide visualisaties om nog dieper in je hart te zakken;
  • Een kijkje in mijn persoonlijke dagboekfragmenten;
  • Inspirerende video’s om je innerlijke vuurtje nog verder op te laaien;
  • En nog veel meer.

Kijk op deze pagina voor alle informatie over de training en om jezelf aan te melden. Uiterste inschrijfdatum is dinsdag 3 november om 12:00 uur.

Fijne maandag!

 

 

 

Een gedachte over “Blijf altijd kijken naar jouw eigen licht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

2 × twee =