De perfecte mantra tegen stress

mooie quotes, inspirerende quotes

MINDFUL MONDAY – De afgelopen weken waren vrij chaotisch. Na een relaxte vakantie, begon ineens al mijn werk weer. Mijn freelance werk als journalist, mijn blog, het maken van een nieuwe site én het creëren van een nieuwe cursus. Daarnaast ben ik begonnen met mijn yoga-opleiding en natuurlijk waren er nog veel sociale leuke dingen om te doen. Poehhh! Ik voelde me steeds opgejaagder en vermoeider worden.

Ik stelde to-do-lijsten voor mezelf op, maar kon die niet waarmaken. Daar werd ik vervolgens nog gefrustreerder van… Totdat ik lukraak het boek ‘Hoogsensitiviteit als kracht’ opensloeg. Daar viel mijn oog precies op de affirmatie die ik op dat moment nodig had:

‘Ik heb genoeg tijd om alles te doen wat ik graag wil doen en wat nodig is om te doen.’

Die zin voelde als een hele opluchting. Was het wel echt zo belangrijk om alles deze week af te krijgen? Was dat wel liefdevol naar mezelf toe? Nee dus… De last van mijn eigen verwachtingen viel van mijn schouders…. En vervolgens had ik een heerlijk relaxed avondje op de bank. Goede anti-stress-quote om te onthouden dus :).

Fijne maandag!

(Achtergrond foto: Kevin Dooley. Tags: anti-stress quotes, tips tegen stress, mooie teksten, inspiratie quotes). 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

15 − drie =