Burnout coaching – door het hele land

(Burnout coaching) – Bij een burn-out is het heel belangrijk dat jij goede ondersteuning krijgt. Ik geloof daarbij in een holistische benadering. Dus ik kijk naar lichaam, ziel én geest. Alles staat namelijk in verband met elkaar.

In de westerse wereld dreigen we dat nog wel eens te vergeten.

We nemen al snel een pilletje als we ergens pijn voelen of als we slecht slapen. Terwijl het veel belangrijker is om naar de achterliggende oorzaak te kijken. 

Waar heb jij momenteel allemaal last van?

Vermoeidheid, hartkloppingen, maagproblemen, of misschien wel hyperventilatie? Het zijn allemaal klachten die bij een burn-out horen.

Ruim zeven jaar geleden heb ik zelf een burn-out gehad. Helaas kon ik toen geen goede ondersteuning vinden.

Op dat moment dacht ik: dat moet anders. Ik wil de mensen die ná mij een burn-out krijgen, daar graag mee helpen. Zodat zij krachtig kunnen herstellen. 

Ik dook diep in het onderwerp. En na heel veel research ontwikkelde ik een compleet stappenplan om krachtig te herstellen van jouw burn-out.

Een stappenplan dat wordt aangeraden door huisartsen en therapeuten.

Herstellen van burn-out – de 3 pijlers

Daarbij besteed ik aandacht aan 3 gebieden.

Lichaam – Hoe zit jij in je vel? Welke kleine stapjes kun je zetten om beter voor je lijf te zorgen? Hoe krijg je weer energie?

Ziel – Waarvan raak jij geïnspireerd? Wat deed je als klein kind graag? Hoe kunnen we jouw natuurlijke levensstroom weer aanboren?

Geest – Waar lig jij ‘s nachts wakker van? Waar maak jij je zorgen over? Hoe krijg jij jouw geest weer rustig?

Natuurlijk behandelen we daarnaast ook andere belangrijke gebieden zoals het aangeven van grenzen en het aanbrengen van balans in je leven.

Stuk voor stuk zijn dit belangrijke gebieden om aan te pakken bij een burn-out. 

Doe je dat niet, dan ligt een tweede of zelfs derde burn-out op de loer.

Burnout coaching – complete training

Ik heb gekozen om al deze stappen te verwerken in één training. Balance & Energy. Deze training kun jij op jouw eigen tempo volgen. In de training ontdek jij hoe jij weer energie kunt krijgen. En hoe jij weer lekker in jouw vel komt te zitten.

Het fijne is dat je direct kunt starten met de training. Direct op weg naar een krachtig herstel.

Meer informatie over Balance & Energy 

Gratis videoserie Krachtig uit je burn-out

Schrijf je ook in voor de gratis videoserie Krachtig uit je burn-out. in deze 3 video’s geef ik nog meer tips om meer energie te krijgen. Ook deel ik wat de meest gemaakte fouten zijn tijdens een burn-out. Hierdoor blijven veel mensen onnodig lang rondlopen met hun burn-out klachten. Je ontvangt het eerste deel direct in je inbox. (Verschijnt er niks? Check dan ook even je spambox).

GRATIS VIDEOTRAINING- Krachtig uit je Burn-Out
dit veld niet invullen s.v.p.

Ik ben Lieke Meertens en ik help jou bij het herstellen van jouw burn-out. Dat doe ik met Balance & Energy. Ik geloof in een holistische aanpak en besteed aandacht aan lichaam, geest én hart.

 

(TAGS: BURNOUT COACHING, HULP BIJ BURNOUT, BURNOUT BEGELEIDING, BURNOUT HERSTEL, HERSTELLEN VAN BURN OUT).

 

 

 

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.